topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske vegetarlapper

Japanske vegetarlapper

med sprø nuddelsalat og sesammajones

I dag går den kulinariske reisen til Japan, og vi kan friste med japanske vegetarlapper med vårløk, ingefær, spisskål, gulrot og soyasaus. Vi skal også lage en nuddelsalat med rødkål, spisskål, gulrot, og sukkererter. Vi topper alt med sriracha og sesammajones.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Sesam
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Vårløk

2 stk

Gulrot

1 stk

Ingefær

150 g

Spisskål, skåret

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Rødkål

75 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

50 g

Svart sesammajones

(Inneholder Sennep, Soya, Gluten, Hvete, Sesam, Egg)

20 g

Sriracha

75 g

Sukkererter

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 4)

½ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier517 kcal
Energi (kj)2165 kj
Fett19.97 g
Mettet fett2.8 g
Karbohydrater61.57 g
Sukker18.6 g
Protein19.14 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær vårløk i tynne skiver, skill det hvite fra det grønne. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Riv ingefær fint. Del sukkererter [1/2 pakke, 2P] på langs.

 

Kok nudler
2

Kok opp en kjele med saltet vann. Kok nudler [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min, til myke. Hell av vannet og skyll under kaldt vann. TIPS: Kokevannet burde være like salt som sjøvann.

 

Forbered kål
3

Bland rødkål, halvparten av spisskålen, en klype salt og pepper i en stor skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje om du ønsker. Masser i 30 sek, til mør. Sett til side.

 

Bland deig
4

Pisk egg [2 stk | 4 stk] i en skål. Tilsett det hvite av vårløken, ingefær, resterende spisskål, halvparten av gulroten og halvparten av soyasausen i skålen og bland godt. Tilsett panko, salt [1/2 ts | 1 ts] og pepper og bland godt.

 

Stek grønnsakslapper
5

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen til en stor stekepanne på middels varme. Form deigen til grønnsakslapper med en spiseskje (ca. 2 per pers.). Tilsett lapper i stekepannen og press forsiktig med stekespaden. Stek i 4-5 min på hver side, til gylne og gjennomstekte. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. TIPS: Vent med å snu lappene til de er ferdig stekt på én side, så unngår du at de smuldrer.

 

Server
6

Bland kål med ferdigkokte nudler, gulrot, sukkererter og resterende soyasaus. Anrett grønnsakslapper og nuddelsalat på tallerkener. Drypp over litt sriracha og pynt med det grønne av vårløken. Server sesammajones ved siden av.

 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image