Skip to main content
Ingefær- og chilistekte vegetarbiter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og chilistekte vegetarbiter

Ingefær- og chilistekte vegetarbiter

med agurksalat og sesammajones

Har du prøvd vegetarbiter? Det er plantebaserte biter som er superraske å tilberede, og som kan smaksettes med valgfrie krydder. Vi lar dem godgjøre seg i en saus av sriracha, søt chilisaus, hvitløk, soyasaus og ketchup. Vegetarbitene serveres på en seng av luftig jasminris, og som tilbehør har vi slengt sammen en frisk agurk- og gulrotralat vendt i en asiatisk dressing. Det hele toppes med asiatisk majones, sesamfrø og ferske korianderblader.

Tags:
Superrask
Allergener:
Senf
Egg
Gluten
Sesamzaad
Soja
Hvede
Avoine

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Agurk

5 g

Ginger Ninja

50 g

Vegansk sesammajones

1 stk

Koriander

150 g

Jasminris

25 ml

Soyasaus

1 stk

Hvitløk

40 g

Søt chilisaus

200 g

Vegansk kebab

10 g

Sesamfrø

1 stk

Gulrot, Julienne

20 g

Sriracha

20 g

Asiatisk dressing

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Ketchup til saus

¼ ts

Salt til vegetarprotein

1 ss

Smør til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier830 kcal
Energi (kj)3472 kj
Fett39.5 g
Mettet fett56 g
Karbohydrater89.9 g
Sukker23.5 g
Fiber4.3 g
Protein25.7 g
Natrium684 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt, senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk.

Bland salat
2

I mellomtiden, grovhakk agurk.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland gulrot, agurk, asiatisk dressing og salt i en stor skål.

Bland sriracha, søt chilisaus, hvitløk, soyasaus og ketchup i en liten skål.

Stek vegansk kebab
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab med salt og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett smør og Ginger Ninja, og stek i 30 sek, til velduftende og smøret har smeltet.

Tilsett søt chiliblanding, bland godt og ta pannen av varmen.

Server
4

Anrett ris i skåler.

Topp med agurksalat, vegansk kebab og sesamfrø.

Server med en klatt sesammajones og garner med revne korianderblad.