topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Goan-krydret vegetarkebab

Goan-krydret vegetarkebab

med asiatisk slaw og jasminris

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Goan Xacuti er et smaksrikt karripulver med opphav i Goa i India. Vi bruker krydderet i en deilig vegetaroppskrift som er ferdig på kort tid. Vegansk kebab stekes gyllen sammen med krydderblandingen og rødløk, og blandes med soyasaus og søt chilisaus. Kebaben serveres på en seng av luftig ris, med asiatisk slaw og srirachamajones som tilbehør.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

40 g

Søt chilisaus

½ g

Chiliflak

4 g

Goan xacuti

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Rødløk

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

½ stk

Kålrabi, hvit

150 g

Jasminris

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Vann* (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier824 kcal
Energi (kj)3449 kj
Fett39.8 g
Mettet fett53.1 g
Karbohydrater87.2 g
Sukker19.2 g
Protein25.2 g
Natrium460 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen. 

Bland slaw
2

I mellomtiden, skjær rødløk i tynne, halve skiver.

Skrell og skjær kålrabi [1/2 stk, 2P] i 1/2 cm tynne staver.

Bland kålrabi, strimlet salatmiks, sriracha [1/2 pakke, 2P], majones, vann [1 ss | 2 ss] og salt [1/2 ts | 1 ts] i en stor skål, og sett til side.

Stek vegansk kebab
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab og rødløk i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett Goan Xacuti og chiliflak [1/2 pakke, 2P], og stek i 30 sek, til velduftende.

Tilsett soyasaus, søt chilisaus og vann [2 ss | 4 ss], og bland.

TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.

Server
4

Anrett ris i skåler. Topp med vegansk kebab og slaw.