Skip to main content
Kjapp bulgogi vegetardeigbowl
Kjapp bulgogi vegetardeigbowl

Kjapp bulgogi vegetardeigbowl

med frisk pak choi og gulrotsalat

Bulgogi er koreansk og betyr «kjøtt tilberedt over åpen flamme», men i dag skal vi lage en vegetarisk versjon av retten. Hovedrollen er det vår populære vegetardeig med BBQ-saus og sriracha som spiller. Vi serverer også en like populær og velbalansert pak choi-salat med lime, gulrot, sesamfrø og chili. I tillegg vil ris og vår fyldige asiatiske majones sørge for at alle til bords blir mette og fornøyde!

Tags:
Vegetar
Sterk
Melkefri
Rask
Superrask
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sesam
Bygg
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

10 g

Sriracha

150 g

Jasminris

½ g

Chiliflak

1 stk

Gulrot, Julienne

50 g

Vegansk asiatisk majones

1 stk

Lime

25 ml

Soyasaus

160 g

Vegetardeig

60 g

BBQ-saus

1 stk

Pak choi

10 g

Sesamfrø

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til salat

½ ss

Olje til steking

1 ss

Ketchup til saus

2 ss

Vann til saus

¼ ts

Sukker til salat

Næringsinnhold

Kalorier781 kcal
Energi (kj)3269 kj
Fett35.9 g
Mettet fett4.1 g
Karbohydrater87.8 g
Sukker18.5 g
Fiber8.9 g
Protein24 g

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.

Lag pak choi-salat
2

I mellomtiden, grovhakk pak choi.

Skjær lime i to.

Bland pak choi, gulrot, sesamfrø, salt, olivenolje, chiliflak, sukker og en stor skvett limesaft i en stor skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig i 4-5 min, eller til lett brunet.

Senk varmen til middels. Tilsett soyasaus, BBQ-saus, sriracha, ketchup og vann. Bland godt.

Kok i 1-2 min, eller til det begynner å tykne.

TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett ris i skåler.

Legg vegetardeig over.

Legg pak choi-salat på siden.

Topp med en klatt asiatisk majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image