topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marinert kylling

BBQ-marinert kylling

med friske grønnsaker og srirachamajones

I dag kan vi friste med en rett som er like fargerik som den er smakfull! Mens bulguren koker, steker vi BBQ-marinert kylling til perfeksjon. Vi sylter rødløk for å tilføye en ekstra dimensjon til retten og serverer alt sammen i en skål med mango, paprika og agurk. Helt til slutt topper vi med srirachamajones for et ekstra kick!

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

170 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

½ stk

Rødløk

½ stk

Mango

1 stk

Paprika

1 stk

Agurk

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

300 g

Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 1)

1 ss

Vann (steg 1)

4.5 dl

Vann (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier747 kcal
Energi (kj)3125 kj
Fett25.4 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater73.8 g
Sukker19.3 g
Protein45.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Sylt rødløk
1

Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.

Bland hvitvinseddik, sukker [1/2 ts | 1 ts], vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt i en liten skål. Rør godt til sukkeret er oppløst.

Bland rødløk i skålen til dekket av væske. Sett til side frem til servering.

Kok bulgur
2

Kok opp en kjele med saltet vann [4,5 dl | 9 dl].

Tilsett bulgur og salt [1/2 ts I 1 ts],og senk til middels varme. Kok i 9-10 min, eller til ‘al dente’.

Stek kylling
3

Skjær kyllingbryst i 3 biter per pers. på et eget skjærebrett. Krydre med en klype salt.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling i 5-6 min under omrøring, til brunet og gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, skrell og skjær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke biter.

Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm biter.

Skjær agurk i 1 cm biter.

Klargjør syltet rødløk
5

Hell væsken av syltet rødløk rett før servering.

Server
6

Anrett bulgur i dype tallerkener.

Topp med BBQ-kylling, paprika, agurk, mango og syltet rødløk.

Server srirachamajones på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image