Våre matkasserHjelpGavekort
Bacon og perlecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bacon og perlecouscous

Bacon og perlecouscous

med stekt mais og gresk dressing

Frister det med perlecouscous og prosciutto til middag? Da har du flaks i dag! Vi skal koke perlecouscous med buljong før den toppes med rødløk og stekt mais, bacon og cherrytomater. Vi skal også lage en nydelig ostedressing med salatost, yoghurt og sitron.

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Kyllingbuljong

1 boks

Mais

125 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

1 stk

Rødløk

125 g

Bacon, skiver

½ stk

Sitron

100 g

Gresk salatost

(Inneholder Melk)

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

5 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier767 kcal
Energi (kj)3207 kj
Fett34.1 g
Mettet fett19.1 g
Karbohydrater76.9 g
Sukker13.5 g
Protein32.7 g
Natrium392.5 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok couscous
1

Kok opp en kjele med vann* [5 dl | 10 dl] og salt* [¼ ts | ½ ts]. Tilsett perlecouscous og kyllingbuljong. Senk til middels varme. Småkok i 12-15 min, til myk, men med litt tyggemotstand. Hell av evt. resterende vann.

Stek mais
2

Hell væsken av mais. Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek mais i 4-5 min, til lett brunet. Krydre med en klype salt* og pepper*. Sett til side i en skål.

Forbered råvarer
3

Del cherrytomateri to. Plukk basilikumblader. Skjær rødløk i 2 cm båter. Skjær bacon i kvarte på et eget skjærebrett. Del sitron i to.

Stek bacon
4

Varm opp stekepannen til høy varme. Stek bacon i 1 min på hver side. Senk til middels høy varme og tilsett rødløk. Tilsett en skvett olivenolje* om nødvendig. Stek i 3-4 min, til bacon er sprø og løken er myk.

Lag dressing
5

Smuldre gresk salatost i en skål. Tilsett yoghurt, sitronsaft [1,5 ts | 3 ts] og en klype salt* og pepper*. Mos salatosten med en gaffel og bland godt. Tilsett en skvett vann* og bland til dressingkonsistens. Bland halvparten av dressingen med couscousen.

Server
6

Anrett perlecouscous i dype tallerkener. Topp med løk, mais, bacon og cherrytomater. Hell over resterende gresk dressing, og en skvett sitronsaft om ønskelig. Pynt med basilikumblader.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image