Tacos fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage tacos med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og sterk srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
160 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete)
1 stk
Gulrot
½ stk
Rødløk
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder: Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
1 stk
Pak choi
1 g
Chiliflak
50 g
Srirachamajones
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 stk
Agurk
25 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder: Sulfitter)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
½ ts
Sukker (steg 2)
1 ss
Vann* (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) dersom du ikke har mikro.
Skjær pak choi fint.
Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne, halve skiver.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek løk i 2-3 min, eller til mykt.
Tilsett pak choi og stek videre i 2-3 min, eller til mør.
Riv gulrot (uskrellet) grovt.
Skjær agurk fint.
Bland hvitvinseddik, sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt i en liten skål. Tilsett agurk og rør. Sett til side.
Hell av væsken før servering.
Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, en klype chiliflak, salt [¼ ts | ½ ts] og en skvett vann i stekepannen, og varm opp i 2-3 min.
Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek. Har du ikke mikro, pakk tortilla inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
TIPS: Liker du ikke sterk mat, reduser eller dropp chilien.
Sett frem alt på bordet.
Fyll tortillabrød med vegetardeig, revet gulrot, syltet agurk og en skvett srirachamajones.