topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske vegetartacos

Asiatiske vegetartacos

med vegetardeig og sterk srirachamajones

Tacos fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage tacos med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og sterk srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Hvete
Sulfitter
Sesam
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Gulrot

1 stk

Rødløk

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 stk

Pak choi

½ stk

Lime

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier818 kcal
Energi (kj)3423 kj
Fett39.1 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater82 g
Sukker18.9 g
Protein28.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn. Skjær pak choi i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver.

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk i 2-3 min, til myke. Tilsett halvparten av pak choi og stek i ytterligere 2-3 min, til mør.

Forbered råvarer
3

Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter.

Stek vegetardeig
4

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en skvett vann* i stekepannen. Stek i 2-3 min, eller til gjennomvarmt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød på en tallerken i mikrobølgeovn i 30-60 sek, til gjennomvarme. Hvis du bruker ovn, dekk tortillabrød med sølvpapir og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyll hver tortilla med vegetardeig og stekte grønnsaker, revet gulrot, fersk pak choi og en klatt srirachamajones. Server limebåter ved siden av.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image