HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Vegetartacos
topBanner
Asiatiske vegetartacos

Asiatiske vegetartacos

med vegetardeig og sterk srirachamajones

Tacos fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage tacos med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og sterk srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.

Tags:RaskVegetar
Allergener:SoyaGlutenSesamSulfitterEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

160 g

Vegetardeig

(InneholderSoya, Gluten)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten)

1 stk

Gulrot

1 stk

Rødløk

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSoya, Gluten, Sesam, Sulfitter)

200 g

Pak choi

½ stk

Lime

50 g

Srirachamajones

(InneholderEgg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier818 kcal
Energi (kj)3423 kj
Fett39.1 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater81.98 g
Sukker18.9 g
Protein28.14 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn. Skjær pak choi i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver.

2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk i 2-3 min, til myke. Tilsett halvparten av pak choi og stek i ytterligere 2-3 min, til mør.

3

Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter.

4

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en skvett vann* i stekepannen. Stek i 2-3 min, eller til gjennomvarmt.

5

Varm tortillabrød på en tallerken i mikrobølgeovn i 30-60 sek, til gjennomvarme. Hvis du bruker ovn, dekk tortillabrød med sølvpapir og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Fyll hver tortilla med vegetardeig og stekte grønnsaker, revet gulrot, fersk pak choi og en klatt srirachamajones. Server limebåter ved siden av.