topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med kjøttdeig og sterk srirachadressing

Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Supergode tacos med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing blir en favoritt for hele familien.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

250 g

Kjøttdeig av storfe

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

½ stk

Lime

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier796 kcal
Energi (kj)3332 kj
Fett41 g
Mettet fett10.7 g
Karbohydrater67.1 g
Sukker23.7 g
Protein35.7 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig og løk
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Skjær løk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og løk i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt. 

Forbered grønnsaker
2

Riv gulrot (uskrellet) grovt.

Finhakk pak choi.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter. 

Lag saus
3

Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

I mellomtiden, bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Sett alt frem på bordet.

Fyll hver tortilla med kjøttdeig, gulrot, pak choi og en klatt srirachamajones.

Server limebåter på siden og press en skvett over tacoen.