HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Tacos
topBanner
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med kjøttdeig og syrlig srirachadressing

Populær

Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Supergode tacos med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing blir en favoritt for hele familien.

Tags:RaskBarnevennligMelkefri
Allergener:GlutenSulfitterHveteSesamSoyaEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Løk

250 g

Kjøttdeig

37.5 g

Asiatisk woksaus

(InneholderGluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

50 g

Srirachamajones

(InneholderEgg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten, Hvete)

½ stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier843 kcal
Energi (kj)3529 kj
Fett42.18 g
Mettet fett10.7 g
Karbohydrater74.29 g
Sukker23.5 g
Protein38.11 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Finhakk pak choi. Skjær løk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

2

Riv gulrot (uskrellet) grovt.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

3

Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

4

Bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.

5

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Fyll hver tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett srirachadressing.

Server limebåter på siden.