Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. I dag skal vi lage supergode tacos med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing, og denne smakfulle retten blir en favoritt for hele familien.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
250 g
Kjøttdeig av storfe
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder: Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
50 g
Srirachamajones
(Inneholder: Egg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete)
½ stk
Lime
1 stk
Gulrot
1 stk
Pak choi
¼ ts
Salt (steg 3)
Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Finhakk pak choi. Skjær løk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær lime i båter.
Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.
Bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.
Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyll hver tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett srirachadressing. Server limebåter på siden.