Skip to main content
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med kjøttdeig og sterk srirachadressing

Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. I dag skal vi lage supergode tacos med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing, og denne smakfulle retten blir en favoritt for hele familien.

Tags:
One Pan
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

250 g

Kjøttdeig av storfe

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder: Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

50 g

Srirachamajones

(Inneholder: Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete)

½ stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold

Kalorier852 kcal
Energi (kj)3566 kj
Fett42.6 g
Mettet fett10.8 g
Karbohydrater74.7 g
Sukker23.8 g
Fiber6.6 g
Protein38.2 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig og løk
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Finhakk pak choi. Skjær løk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Forbered grønnsaker
2

Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær lime i båter.

Tilsett woksaus
3

Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

Bland srirachadressing
4

Bland srirachamajones med en skvett limesaft i en skål.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyll hver tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett srirachadressing. Server limebåter på siden.