HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Tacos
topBanner
Asiatiske tacos

Asiatiske tacos

med kjøttdeig og sterk srirachadressing

Tags:One Pan
Allergener:GlutenSulfitterHveteSesamSoyaEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Rødløk

250 g

Kjøttdeig

37.5 g

Asiatisk woksaus

(InneholderGluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

10 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten, Hvete)

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier862 kcal
Energi (kj)3607 kj
Fett45.36 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater75.46 g
Sukker24.1 g
Protein38.35 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk pak choi. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen.

2

Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter [½ stk, 2P].

3

Tilsett asiatisk woksaus [½ pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Smak til med en stor klype salt* og pepper*.

4

Bland majones, en skvett limesaft og en skvett sriracha [½ stk, 2P]. TIPS: Sriracha er sterkt, så vær forsiktig.

5

Varm tortillabrødene i mikroen i 10 sekunder.

6

Fyll tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett majones med sriracha. Server limebåter på siden.