
Asiatiske tacos
med kjøttdeig, pak choi og srirachadressing
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
1 stk
Rødløk
250 g
Kjøttdeig av storfe
37.5 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
10 g
Sriracha
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulrot
Framgangsmåte

Finhakk pak choi. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, løk og halvparten av pak choi i 3-4 min. Bryt opp kjøttdeigen.

Riv gulrot (uskrellet). Skjær lime i båter [½ stk, 2P].

Tilsett asiatisk woksaus [½ pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Smak til med en stor klype salt* og pepper*.

Bland majones, en skvett limesaft og en skvett sriracha [½ stk, 2P]. TIPS: Sriracha er sterkt, så vær forsiktig.

Varm tortillabrødene i mikroen i 10 sekunder.

Fyll tortilla med kjøttdeig, revet gulrot, pak choi og en skvett majones med sriracha. Server limebåter på siden.