Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
8 g
Ga-Laksa
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya)
1 stk
Paprika
250 ml
Kokosmelk
1 g
Chiliflak
1 stk
Hvitløk
1 stk
Rødløk
1 pose
Koriander
1 stk
Gulrot
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)
300 g
Strimlet kyllingbryst
1 ss
Olivenolje (steg 3)
½ ss
Olivenolje (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 4)
1 dl
Vann (steg 5)
Kok opp en kjele med saltet vann.
Kok nudler i 1-2 min, eller til møre.
Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
Skjær paprika i 1 cm strimler.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Skjær gulrot (uskrelt) i 1 cm staver.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland hvitløk, chiliflak, olivenolje [1 ss | 2 ss] og en klype salt i en liten skål. Sett til side.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling, gulrot, rødløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 2-3 min, eller til lett brunet.
Tilsett paprika og Ga-laksa, rør godt og stek videre i 30 sek.
Tilsett soyasaus, kokosmelk og vann [1 dl | 2 dl], og rør godt. La putre i 1-2 min, eller til sausen har tyknet og kyllingen er gjennomstekt.
Rett før servering, rør inn nudler og smak til med en klype salt og pepper.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Anrett kyllingnudler i dype tallerkener.
Plukk korianderblader og strø over.
Topp med litt chiliolje og peanøtter.