topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk taco

Asiatisk taco

med svinekjøttdeig og srirachadressing

Taco leder som oftest tankene til Mexico, men denne varianten byr faktisk på asiatiske smaker. Supergod taco med krydret kjøttdeig, løk, gulrot, pak choi og srirachadressing blir en favoritt for hele familien.

Tags:
Superrask
Rask
Melkefri
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

½ stk

Lime

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot, Julienne

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier844 kcal
Energi (kj)3530 kj
Fett47 g
Mettet fett11.7 g
Karbohydrater68.7 g
Sukker14.9 g
Protein30.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig og løk
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Skjær løk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og løk i 4-5 min, eller til brunet. 

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.  

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Finhakk pak choi.

 

Lag saus
3

Tilsett asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P] til stekepannen og stek i 2-3 min, til sausen er tyknet. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper.

I mellomtiden, bland sriracha og majones med en skvett limesaft i en skål.

Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

 

Server
4

Sett alt frem på bordet.

Fyll hver tortilla med kjøttdeig, gulrot, pak choi og en klatt srirachamajones.

Server limebåter på siden.