HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Svinewok
topBanner
Asiatisk svinewok

Asiatisk svinewok

med basmatiris og blandede grønnsaker

Asiatisk svinewok med basmatiris og blandede grønnsaker.

Tags:Under 650 kcalRask
Allergener:FiskGlutenSoya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

125 g

Brokkoli

300 g

Svin ytrefilet

150 g

Basmatiris

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

5 ml

Fiskesaus

(InneholderFisk)

20 g

Sriracha

25 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

1 stk

Vårløk

2 stk

Gulrot

25 g

Honning

150 g

Spisskål, skåret

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Hvetemel (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier618 kcal
Energi (kj)2584 kj
Fett7.67 g
Mettet fett1.8 g
Karbohydrater85.61 g
Sukker20.6 g
Protein48.78 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts] og rør godt. Senk til middels lav varme og la småkoke under lokk i 10 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk til servering. TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

2

Finhakk eller press hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P] fint. Riv gulrot grovt. Skjær vårløk i tynne skiver, og skill det hvite fra det grønne. Skjær brokkoli i 2 cm buketter. Skjær svinekjøtt i 2 cm tykke strimler på et eget skjærebrett. Dypp svinestrimler i hvetemel [½ ss | 1 ss] og krydre med en klype salt og pepper.

3

Varm olivenolje [½ ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek svinestrimler i 2-3 min, eller til brunet.

4

Tilsett brokkoli, hvitløk, ingefær og det hvite av vårløken i stekepannen og stek i 1-2 min. Bland inn spisskål og gulrot og stek i ytterligere 2-3 min.

5

Bland sriracha, fiskesaus, soyasaus og honning til en saus i en skål. Senk til middels varme og rør inn sausen. La putre til sausen tykner. Smak til med en klype salt og pepper.

6

Anrett ris i dype tallerkener. Topp med svinekjøtt og grønnsaker. Pynt med det grønne av vårløken.