HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Nuddelsalat
topBanner
Asiatisk nuddelsalat

Asiatisk nuddelsalat

med glasert portobello og friske urter

Denne oppskriften på en sprø nuddelsalat med gulrot, reddiker, pak choi og kansende peanøtter er en sikker vinner. Salaten får en god smak av honning- og ingefærdressing, ponzusaus, mynte og koriander. Tilbehøret i dag er portobello som stekes med asiatisk woksaus. Denne retten er perfekt på en dag hvor vårsolen titter frem.

Tags:Under 650 kcalVegetar
Allergener:PeanøtterglutenSesamSulfitterSoyaSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Portobello

1 stk

Gulrot

100 g

Pak choi

1 stk

Vårløk

1 pose

Mynte & koriander

40 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)

75 g

Reddiker

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholdergluten)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholdergluten, Sesam, Sulfitter, Soya)

50 g

Honning- og ingefærdressing

(InneholderSennep)

15 ml

Ponzudressing

(Inneholdergluten, Sulfitter, Soya)

75 g

Rødkål

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier459 kcal
Energi (kj)1920.4559 kj
Fett9.7738 g
Mettet fett2.5 g
Karbohydrater75.207 g
Sukker18.9 g
Protein13.5873 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. Skjær portobello i tykke skiver. Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek portobello under omrøring i 6-7 min, til gylne. Krydre med en klype salt* og pepper*. TIPS: Vannet i kjelen skal gjerne være like salt som sjøvann.

2

Skjær gulrot (uskrellet) i 1/2 cm staver. Skjær reddiker og pak choi [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Skjær vårløk i skiver. Grovhakk peanøtter og koriander. Plukk og grovhakk mynteblader.

3

Tilsett nudler i kjelen med kokene vann og kok i 1-2 min, til myke. Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann*. 

4

Ta stekepannen av varmen og bland inn asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P].

5

Bland nudler, honning- og ingefærdressing, ponzudressing og en klype salt* og pepper* i en stor skål. Tilsett alle grønnsakene, rødkål, peanøtter og mynte og koriander (spar litt til pynt). Bland forsiktig sammen. TIPS: Server urtene ved siden av hvis ikke alle liker dem.

6

Anrett nuddelsalat i dype tallerkener og topp med glasert portobello (sørg for å få all sausen med). Pynt med resterende mynte og koriander.