topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk nuddelsalat

Asiatisk nuddelsalat

med glasert portobello og friske urter

Denne oppskriften på en sprø nuddelsalat med gulrot, reddiker, pak choi og kansende peanøtter er en sikker vinner. Salaten får en god smak av honning- og ingefærdressing, ponzusaus, mynte og koriander. Tilbehøret i dag er portobello som stekes med asiatisk woksaus. Denne retten er perfekt på en dag hvor vårsolen titter frem.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Peanøtter
Hvete
Gluten
Sulfitter
Sesam
Soya
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Portobello

1 stk

Gulrot

½ stk

Pak choi

1 stk

Vårløk

1 pose

Mynte & koriander

40 g

Peanøtter

(Inneholder Peanøtter)

75 g

Reddiker

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

37.5 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

50 g

Honning- og ingefærdressing

(Inneholder Sennep)

15 ml

Ponzudressing

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten, Sulfitter)

75 g

Rødkål

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier459 kcal
Energi (kj)1920 kj
Fett9.8 g
Mettet fett2.5 g
Karbohydrater75.2 g
Sukker18.9 g
Protein13.6 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek sopp
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. Skjær portobello i tykke skiver. Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek portobello under omrøring i 6-7 min, til gylne. Krydre med en klype salt* og pepper*. TIPS: Vannet i kjelen skal gjerne være like salt som sjøvann.

Forbered råvarer
2

Skjær gulrot (uskrellet) i 1/2 cm staver. Skjær reddiker og pak choi [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Skjær vårløk i skiver. Grovhakk peanøtter og koriander. Plukk og grovhakk mynteblader.

Kok nuder
3

Tilsett nudler i kjelen med kokene vann og kok i 1-2 min, til myke. Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann*. 

Tilsett asiatisk woksaus
4

Ta stekepannen av varmen og bland inn asiatisk woksaus [1/2 pakke, 2P].

Bland salat
5

Bland nudler, honning- og ingefærdressing, ponzudressing og en klype salt* og pepper* i en stor skål. Tilsett alle grønnsakene, rødkål, peanøtter og mynte og koriander (spar litt til pynt). Bland forsiktig sammen. TIPS: Server urtene ved siden av hvis ikke alle liker dem.

Servér
6

Anrett nuddelsalat i dype tallerkener og topp med glasert portobello (sørg for å få all sausen med). Pynt med resterende mynte og koriander.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image