Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Asiatisk-inspirert ørret

med nudelsalat og søt chili

I kveld går den kulinariske reisen til Asia, og vi frister med en frisk nudelsalat med reddik, gulrot, lime og soyasaus. Vi topper vår salat med sprøstekt ørret, pak choi stekt med sesamfrø og søt chilisaus. Hvis det skulle være rester, smaker denne salaten også fantastisk dagen etter.

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Rask
Spis meg først
Allergener:
Pesce
Hvede
Gluten
Soja
Sesamzaad

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

1 stk

Lime

150 g

Udonnudler, tørkede

25 ml

Soyasaus

75 g

Reddiker

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

40 g

Søt chilisaus

10 g

Sesamfrø

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier753 kcal
Energi (kj)3150 kj
Fett31.2 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater79.5 g
Sukker18.7 g
Fiber8.1 g
Protein36.9 g
Natrium7225 mg
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp en kjele med saltet vann.

Skjær reddik i kvarte biter.

Riv gulrot (uskrelt).

Grovhakk pak choi.

Halver lime.

TIPS: Vannet bør være like salt som sjøvann.

Stek pak choi
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek pak choi, sesamfrø og en klype salt og pepper i 2-3 min, til mykt.

Sett til side i en skål.

Kok nudler
3

Kok nudler i 4 min, til møre.

Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.

Stek fisk
4

I mellomtiden, tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt.

Varm opp stekepannen på middels høy varme, og tilsett en skvett olivenolje om nødvendig.

Stek fisk med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, til gjennomstekt.

TIPS: Fisken er gjennomstekt når kjøttet har en matt farge i midten.

5

Bland reddiker, gulrot, nudler, soyasaus, en skvett limesaft, olivenolje og en klype salt og pepper i en skål.

6

Anrett nudelsalat på tallerkener.

Legg fisk og pak choi på toppen.

Hell over søt chilisaus.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image