
Apricot and balsamic glazed duck leg
with potato-celeriac gratin and salad
Tags:
Hvetefri
Allergener:
Sennep
•Sulfitter
•Selleri
•Melk
•Egg
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid40 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
50 g
Aprikoschutney
(Inneholder Sennep)
12 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
60 g
Rødvinssaus
(Inneholder Sulfitter)
500 g
Poteter
1 stk
Knollselleri
(Inneholder Selleri)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
2 stk
Hvitløk
40 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
60 g
Salatblanding
75 g
Reddiker
8 g
Kyllingbuljong
Ikke inkludert i matkassen din
½ ts
Salt (steg 2)
1 ss
Smør (steg 5)
2 ss
Vann (steg 5)
¾ ts
Salt (steg 5)
½ ss
Olivenolje (steg 5)
½ ts
Sukker (steg 5)
•Bakeplate
•Stekebrett
•Kasserolle
Framgangsmåte
1
2
3
4
5
6