Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
2 stk
Hvitløk
1 stk
Ingefær
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 stk
Gulrot
1 pose
Mynte
20 g
Peanøtter
250 g
Kjøttdeig av storfe
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
60 g
Salatblanding
1 ss
Vann* (steg 2)
Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Riv limeskall [1/2 stk, 2P] og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.
Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, limeskall, vann* [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min, eller til gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.
Tilsett marinade og stek i 2-3 min, til det begynner å tykne.
Skyll salatblanding under kaldt vann* i et dørslag.
Bland majones og asiatisk dressing i en liten skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på
en tørr stekepanne.
Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot. Topp med asiatisk majonesdressing, peanøtter,
mynte og chili.