topBanner
Vietnamesisk-inspirerte tacos

Vietnamesisk-inspirerte tacos

med kjøttdeig, asiatisk dressing og peanøtter

Populær

Gjør en ny vri på fredagstacoen denne uken! Vi holder det enkelt og fokuserer på herlige smaker og teksturer. Fyll varme tortillas med kjøttdeig stekt i asiatisk marinade og topp med revet gulrot, salat og sprø peanøtter. Den siste, lille vrien er chili, frist mynte og majonesdressing. Kjempegodt, rett og slett!

Tags:RaskOne Pan
Allergener:HveteSesamSoyaPeanøtterEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutes
15 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderHvete, Sesam, Soya)

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya)

2 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

½ stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 pose

Mynte

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtter)

250 g

Kjøttdeig

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

8 stk

Tortillabrød

(InneholderHvete)

1 pakke

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3734 kj
Kalorier892 kcal
Fett46.41 g
Mettet fett8.39 g
Karbohydrater75.59 g
Sukker9.45 g
Protein41.52 g
Natrium5.576 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Riv limeskall [1/2 stk, 2P] og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter.

VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

2

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, limeskall, vann* [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min, eller til gjennomstekt.

VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

4

Tilsett marinade og stek i 2-3 min, til det begynner å tykne. Skyll salatblanding under kaldt vann* i et dørslag.

5

Bland majones og asiatisk dressing i en liten skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.

6

Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot. Topp med asiatisk majonesdressing, peanøtter, mynte og chili.