HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Inspirerte Tacos
topBanner
Vietnamesisk-inspirerte tacos

Vietnamesisk-inspirerte tacos

med oksekjøtt, asiatisk majonesdressing og peanøtter

Populær
Tags:One PanRaskSterk
Allergener:SoyaSesamGlutenPeanøtterEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderSoya, Sesam, Gluten)

25 ml

Soyasaus

(InneholderSoya, Gluten)

2 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Rød chili

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 pose

Mynte

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdeSesam, Nøtter)

250 g

Kjøttdeig

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier859 kcal
Energi (kj)3594 kj
Fett47.21 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater71.62 g
Sukker19.6 g
Protein38.96 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Riv limeskall [1/2 stk, 2P] og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

2

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, limeskall, vann* [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål. 

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min, eller til gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt. 

4

Tilsett marinade og stek i 2-3 min, til det begynner å tykne.

Skyll salatblanding under kaldt vann* i et dørslag. 

5

Bland majones og asiatisk dressing i en liten skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på

en tørr stekepanne.

6

Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot. Topp med asiatisk majonesdressing, peanøtter,

mynte og chili.