20 g
Asiatisk dressing
(InneholderSoya, Sesam, Gluten)25 ml
Soyasaus
(InneholderSoya, Gluten)2 stk
Hvitløk
1 stk
Ingefær
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 stk
Gulrot
1 pose
Mynte
20 g
Peanøtter
(InneholderPeanøtterKan inneholdeSesam, Nøtter)250 g
Kjøttdeig
50 g
Majones
(InneholderEgg, Sennep)8 stk
Små tortillabrød
(InneholderGluten)60 g
Salatblanding
1 ss
Vann* (steg 2)
Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Riv limeskall [1/2 stk, 2P] og skjær lime i båter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.
Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, limeskall, vann* [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min, eller til gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.
Tilsett marinade og stek i 2-3 min, til det begynner å tykne.
Skyll salatblanding under kaldt vann* i et dørslag.
Bland majones og asiatisk dressing i en liten skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på
en tørr stekepanne.
Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot. Topp med asiatisk majonesdressing, peanøtter,
mynte og chili.