Med våre veganske strimler kan hele familien nyte en vegetarisk og velsmakende middag. I dagens rett pannestekes strimlene og tilberedes sammen med en fløyelsmyk saus med fløte, soya og basilikum. Som tilbehør kan vi friste med en fyldig potetmos og en frisk og syrlig kålsalat med eple.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Veganske strimler
150 ml
Matfløte
1 pose
Basilikum
12.5 ml
Soyasaus
150 g
Kålblanding
400 g
Bakepotet
1 stk
Eple
½ stk
Sitron
1 stk
Hvitløk
3 ss
Melk (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 3)
¼ ts
Sukker (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
½ dl
Vann (steg 5)