HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Gyros
topBanner
Vegetarisk gyros

Vegetarisk gyros

med stekte pulled beans og urtedressing

Vegetarisk gyros med stekte pulled beans og urtedressing.

Tags:RaskVegetar
Allergener:GlutenEggSoyaSennepMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Tortillabrød

(InneholderGluten)

240 g

Pulled beans

(InneholderGluten, Egg, Soya)

4 g

Hvitløksflørt

40 g

Aioli

(InneholderEgg, Sennep)

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

1 pose

Bladpersille

10 g

Finrevet ost

(InneholderEgg, Melk)

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Tomat

1 stk

Rødløk

300 g

Poteter

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier930 kcal
Energi (kj)3893 kj
Fett35.36 g
Mettet fett6.8 g
Karbohydrater103.52 g
Sukker10.6 g
Protein46.88 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm skiver. Fordel poteter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en stor klype salt* og pepper* og bland godt. Stek i 15-18 min, til gylne. Snu potetene halvveis i steketiden.

2

Skjær rødløk i tynne skiver. Riv hjertesalaten i små blader. Skjær tomat i tynne skiver. Finhakk persille.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett pulled beans, rødløk, hvitløksflørt og en klype salt* og pepper*. Stek i 3-4 min. Ta stekepannen av varmen.

4

Bland yoghurt, persille, aioli, finrevet ost [½ pakke, 2P] og en skvett vann* i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

5

Pakk tortillabrød inn i folie. Når potetene har 5 min igjen, varm tortillas i ovnen i 4-5 min.

6

Anrett et jevnt lag med bønner, løk, salat og tomat i midten av tortillaene. Drypp urtedressing over fyllet. Rull tortillas sammen til gyros. Server poteter på siden med resterende salat og tomat. Drypp resterende dressing over salaten eller server på siden. TIPS: Legg ferdigrullet gyros i en varm, tørr panne og stek i 10 sek på hver side.