Vegetarian plant-based bolognese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarian plant-based bolognese

Vegetarian plant-based bolognese

with Italian salsa cruda

En meksikansk klassiker som hele familien kommer til å elske. Chili con carne med svarte bønner, hakkede tomater, rødløk og Tex-Mex-krydder. Serveres med sprø tortillachips, mild mozzarella, sterk jalapeno og en kremet srirachadressing.

Tags:
Vegetar
Klimasmart
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Soya
Selleri
Melk
Sulfitter
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

½ stk

Rødløk

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

½ boks

Tomatpure

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

100 g

Mornaysaus

(Inneholder Melk)

4 g

Middelhavsdrøm

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

4 g

Hvitløksflørt

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

1 ts

Sukker (steg 4)

½ ts

Salt (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier766 kcal
Energi (kj)3207 kj
Fett24 g
Mettet fett7.2 g
Karbohydrater97.2 g
Sukker23.7 g
Protein37.6 g
Natrium1188 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

 Forbered råvarer
1

Skjær halvparten av jalapeño [1/2 stk, 2P] i tynne skiver og finhakk resten. Skyll svarte bønner under kaldt vann i en sil. TIPS: Fjern frøene fra jalapeñoen hvis du ønsker en mindre sterk rett.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor kjele på middels høy varme. Tilsett kjøttdeig, Tex-Mex, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. Stek under omrøring i 5-7 min, til gyllen og gjennomstek. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Kok chili
3

Tilsett hakkede tomater, finhakket jalapeño, svarte bønner, kjøttbuljong, vann [1/2 dl | 1 dl] og en klype salt og pepper. Bland godt.

La putre
4

La putre under lokk i 8-10 min. Ta kjelen av varmen. Smak til med salt og pepper.

Bland srirachadressing
5

Bland yoghurt og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en liten skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett chili con carne i dype tallerkener. Topp med srirachadressing, revet mozzarella og jalapeñoskiver. Server tortillachips ved siden av.