topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetardeigtaco

Vegetardeigtaco

med woksaus og srirachamajones

Taco fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage taco med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Hvete
Sulfitter
Sesam
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Gulrot

½ stk

Rødløk

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 g

Chiliflak

1 stk

Agurk

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Pak choi

20 g

Sriracha

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

½ ts

Sukker (steg 2)

1 ss

Vann* (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier825 kcal
Energi (kj)3451 kj
Fett40 g
Mettet fett5.2 g
Karbohydrater84.1 g
Sukker21.6 g
Protein26.9 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) dersom du ikke har mikrobølgeovn. 

Skjær pak choi fint. 

Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Stek løk i 2-3 min, eller til mykt.

Tilsett pak choi og stek videre i 2-3 min, eller til myk. 

Sylt agurk
2

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.

Finhakk agurk. 

Bland hvitvinseddik, sukker [1/2 ts | 1 ts], vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt i en liten skål.

Tilsett agurk og sett til side.

Hell av væsken før servering.

Stek vegetardeig
3

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, en klype chiliflak, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en skvett vann i stekepannen, og varm opp i 2-3 min.

Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min. 

Bland majones og sriracha i en liten skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Sett frem alt på bordet.

Fyll tortillabrød med vegetardeig, revet gulrot, syltet agurk og en klatt srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image