topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sterk kyllingwok

Sterk kyllingwok

med mettende fullkornsnudler og speilegg (OBS! Egg medfølger ikke)

Asiatisk mat slår aldri feil, og her har vi en nydelig rett på menyen. En sterk og smakfull kyllingwok med grønnsaker som blandes med mettende fullkornsnudler. Vi topper vår deilige wok med speilegg og gir retten en ekstra vri med vårløk!

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

1 stk

Rødløk

1 stk

Hvitløk

1 stk

Vårløk

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

50 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

75 g

Rødkål

½ stk

Gulrot

125 g

Brokkoli

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier784 kcal
Energi (kj)3280 kj
Fett26.97 g
Mettet fett7.3 g
Karbohydrater76.98 g
Sukker20 g
Protein49.99 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek speilegg
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Varm opp olivenolje [1 ss I 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek egg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den. Sett til side på en tallerken og krydre med en klype salt og pepper.

 

Stek kylling
2

Varm opp en skvett olivenolje (ved behov) i samme stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt. Stek kylling i 4-5 min, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

 

Stek grønnsaker
3

Skjær rødløk i 2 cm båter. Skjær gulrot [1/2 stk, 2P] i 1/2 cm tynne staver. Skjær brokkoli [1/2 stk, 2P] i små buketter. Press eller finhakk hvitløk. Senk til middels varme og tilsett rødkål, gulrot, brokkoli, rødløk, hvitløk, asiatisk woksaus, soyasaus, en klype salt og pepper og sukker [1/4 ts | ½ ts]. Stek under omrøring i 4-5 min.

 

Kok nudler
4

Skjær vårløk i tynne skiver. Kok nudler i 1-2 min, til myke. Spar litt nuddelvann [1/2 dl | 1 dl] og hell av resten.

 

Tilsett nudler
5

Tilsett nudler og nuddelvann i stekepannen med kylling. Rør og varm opp i 1 min.

 

Server
6

Anrett kyllingwok i dype tallerkener (sørg for å få med all sausen). Topp med speilegg. Pynt med vårløk.