HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSterk Kyllingwok
topBanner
Sterk kyllingwok

Sterk kyllingwok

med mettende fullkornsnudler og speilegg (OBS! Egg medfølger ikke)

Asiatisk mat slår aldri feil, og her har vi en nydelig rett på menyen. En sterk og smakfull kyllingwok med grønnsaker som blandes med mettende fullkornsnudler. Vi topper vår deilige wok med speilegg og gir retten en ekstra vri med vårløk!

Tags:Rask
Allergener:SoyaSesamSulfitterGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

1 stk

Rødløk

1 stk

Hvitløk

1 stk

Vårløk

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSoya, Sesam, Sulfitter, Gluten)

50 ml

Soyasaus

(InneholderSoya, Gluten)

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderGluten)

75 g

Rødkål

½ stk

Gulrot

125 g

Brokkoli

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Sukker (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier784 kcal
Energi (kj)3280 kj
Fett26.97 g
Mettet fett7.3 g
Karbohydrater76.98 g
Sukker20 g
Protein49.99 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Varm opp olivenolje [1 ss I 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek egg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den. Sett til side på en tallerken og krydre med en klype salt og pepper.

 

2

Varm opp en skvett olivenolje (ved behov) i samme stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt. Stek kylling i 4-5 min, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

 

3

Skjær rødløk i 2 cm båter. Skjær gulrot [1/2 stk, 2P] i 1/2 cm tynne staver. Skjær brokkoli [1/2 stk, 2P] i små buketter. Press eller finhakk hvitløk. Senk til middels varme og tilsett rødkål, gulrot, brokkoli, rødløk, hvitløk, asiatisk woksaus, soyasaus, en klype salt og pepper og sukker [1/4 ts | ½ ts]. Stek under omrøring i 4-5 min.

 

4

Skjær vårløk i tynne skiver. Kok nudler i 1-2 min, til myke. Spar litt nuddelvann [1/2 dl | 1 dl] og hell av resten.

 

5

Tilsett nudler og nuddelvann i stekepannen med kylling. Rør og varm opp i 1 min.

 

6

Anrett kyllingwok i dype tallerkener (sørg for å få med all sausen). Topp med speilegg. Pynt med vårløk.