Sopptortelloni og mais i fløtesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sopptortelloni og mais i fløtesaus

Sopptortelloni og mais i fløtesaus

med finrevet ost og basilikum

Pasta er alltid en vinner på middagsbordet! Med denne superraske, vegetariske og familievennlige pastaretten serverer vi fylte tortellonis vendt i en deilig fløtesaus med basilikum og stekt løk, mais og hvitløk. Det er bare å glede seg!

Tags:
Vegetar
Rask
Superrask
Allergener:
Selleri
Melk
Egg
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

1 boks

Mais

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

½ g

Chiliflak

300 g

Sopptortelloni

(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)

1 pose

Basilikum

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 stk

Løk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pakke

Gresskarkjerner

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Sesam)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier777 kcal
Energi (kj)3252 kj
Fett40 g
Mettet fett20 g
Karbohydrater72 g
Sukker14.7 g
Protein28.2 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Kok tortelloni i 1-2 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. 

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand. 

Stek mais og løk
2

Skjær løk i tynne, halve skiver.

Hell ut væske fra mais.

Smelt smør [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek mais og løk i 3-4 min, eller til lett brunet.

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Skyll spinat.

Tilsett hvitløk til pannen og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Lag saus
3

Tilsett grønnsaksbuljong, matfløte [1/2 pakke, 2P] og pastavann. Bland godt.

Senk varmen til middels. Tilsett tortelloni, spinat og finrevet ost. Riv basilikumblad grovt og rør inn.

Varm opp i 1-2 min, eller til spinat har trukket seg sammen.

Krydre med salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.

Server
4

Anrett tortelloni og saus i skåler.

Strø over chiliflak [1/2 pose, 2P] og gresskarkjerner.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt!