Say cheese! Rigatoni i kremet ostesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Say cheese! Rigatoni i kremet ostesaus

med bacon, brokkoli og vårløk

Skjem bort hele familien med vår herlige Say Cheese! Rigatoni i kremet ostesaus. Al dente-kokt rigatoni vendes i en nydelig ostesaus med gouda og finrevet ost. Ved spisebordet kan alle selv velge hvilke toppinger de vil ha på ostepastaen – alternativene er sprøtt bacon, mais, kokte brokkolibuketter og vårløk.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Brokkoli

1 stk

Vårløk

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

140 g

Bacon, terninger

1 boks

Mais

4 g

Panamat

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)

50 g

Revet gouda

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

2 dl

Spart pastavann

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier898 kcal
Energi (kj)3759 kj
Fett43.8 g
Mettet fett22.4 g
Karbohydrater82.1 g
Sukker13.9 g
Protein39.8 g
Natrium18.1 mg

Framgangsmåte

1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Hell væske av mais.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Skjær brokkoli i buketter og stilken i 3 cm store biter.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

2

Tilsett brokkoli i kjelen med saltet vann. Kok i 2-3 min, ta brokkolien ut av vannet og legg til side på en tallerken.

Kok pasta i samme kjele i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann i en kopp, hell av resten og legg pasta tilbake i kjelen.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

3

I mellomtiden, varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllent.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

4

Varm opp samme stekepanne (uten å tørke av den først) på middels høy varme.

Tilsett Panamat, matfløte, pastavann, gouda og finrevet ost.

La småkoke i 2-3 min, eller til osten smelter og sausen tykner noe.

5

Vend ferdigkokt pasta i sausen og bland til pastaen er gjennomvarm.

6

Anrett pasta med saus i dype tallerkener.

Anrett bacon, brokkoli, mais og vårløk i separate skåler.

Topp pasta med valgfrie tilbehør.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image