Skip to main content
Rask kyllingwok

Rask kyllingwok

med sataysaus og nudler

3.9
(154)

La deg friste av vår raske og smaksrike kyllingwok. Vi vender stekt kylling, grønnsaker og myke udonnudler i en herlig woksaus av sataysaus, soyasaus, søt chilisaus og lime. Så godt, og så enkelt!

Tags:
Rask
Melkefri
Barnevennlig
Comfort Food
Allergener:
Peanøtter
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Sataysaus

(Inneholder: Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)

1 stk

Sitrusfrukt

150 g

Udonnudler, tørkede

(Inneholder: Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete)

1 stk

Hvitløk

300 g

Strimlet kyllingbryst

40 g

Søt chilisaus

200 g

Wokblanding

½ stk

Purre

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til grønnsaker

½ ss

Olje til saus

1 dl

Spart nudelvann

Næringsinnhold

Kalorier704 kcal
Energi (kj)2945 kj
Fett16.4 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater85.3 g
Sukker22.9 g
Fiber9.2 g
Protein50.8 g
Natrium225.8 mg
Iron0.3 mg

Framgangsmåte

Stek kylling
1

Kok opp saltet vann i en kjele.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Krydre kyllingstrimler med en klype salt.

Stek kylling i 4-5 min, eller til gjennomstekt og brunet. Vend av og til. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rosa.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, halver og skjær purre i tynne skiver.

Press eller finhakk hvitløk.

Skjær lime i båter.

Stek grønnsaker
3

Tørk av stekepannen og varm opp olivenolje på høy varme.

Stek purre, hvitløk, wokblanding, salt og pepper i 7-8 min, til myknet.

I mellomtiden, bland sataysaus, soyasaus, søt chilisaus, en skvett limesaft og olivenolje i en liten skål. Smak til med en klype salt og pepper.

TIPS: Tilsetter du en skvett vann i stekepannen blir grønnsakene fortere ferdige.

Kok nudler
4

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Spar litt nuddelvann i en kopp før du heller ut resten av vannet.

Skyll nudler under kaldt vann.

Bland nudler sammen med grønnsaker i stekepannen.

Tilsett kylling
5

Tilsett kylling, saus, nudelvann og en skvett limesaft. Bland godt og varm opp i 1 min.

Tilsett en ekstra skvett nuddelvann hvis sausen virker for tykk.

Server
6

Anrett kylling- og nudelwok i skåler.

Topp med en skvett limesaft om ønskelig.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image