La deg friste av vår raske og smaksrike kyllingwok. Vi vender stekt kylling, grønnsaker og myke udonnudler i en herlig woksaus av sataysaus, soyasaus, søt chilisaus og lime. Så godt, og så enkelt!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Sataysaus
(Inneholder: Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)
1 stk
Lime
150 g
Udonnudler, tørkede
(Inneholder: Gluten, Hvete)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete)
1 stk
Hvitløk
300 g
Strimlet kyllingbryst
40 g
Søt chilisaus
200 g
Wokblanding
½ stk
Purre
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til grønnsaker
½ ss
Olje til saus
1 dl
Spart nudelvann
Kok opp saltet vann i en kjele.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Krydre kyllingstrimler med en klype salt.
Stek kylling i 4-5 min, eller til gjennomstekt og brunet. Vend av og til. Sett til side på en tallerken.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rosa.
I mellomtiden, halver og skjær purre i tynne skiver.
Press eller finhakk hvitløk.
Skjær lime i båter.
Tørk av stekepannen og varm opp olivenolje på høy varme.
Stek purre, hvitløk, wokblanding, salt og pepper i 7-8 min, til myknet.
I mellomtiden, bland sataysaus, soyasaus, søt chilisaus, en skvett limesaft og olivenolje i en liten skål. Smak til med en klype salt og pepper.
TIPS: Tilsetter du en skvett vann i stekepannen blir grønnsakene fortere ferdige.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.
Spar litt nuddelvann i en kopp før du heller ut resten av vannet.
Skyll nudler under kaldt vann.
Bland nudler sammen med grønnsaker i stekepannen.
Tilsett kylling, saus, nudelvann og en skvett limesaft. Bland godt og varm opp i 1 min.
Tilsett en ekstra skvett nuddelvann hvis sausen virker for tykk.
Anrett kylling- og nudelwok i skåler.
Topp med en skvett limesaft om ønskelig.