Skip to main content
Rask kyllingwok

Rask kyllingwok

med sataysaus og nudler

La deg friste av vår raske og smaksrike kyllingwok. Vi vender stekt kylling, grønnsaker og myke udonnudler i en herlig woksaus av sataysaus, soyasaus, søt chilisaus og lime. Så godt, og så enkelt!

Tags:
Rask
Melkefri
Barnevennlig
Comfort Food
Allergener:
Peanøtter
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Sataysaus

(Inneholder: Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)

1 stk

Lime

150 g

Udonnudler, tørkede

(Inneholder: Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder: Soya, Gluten, Hvete)

1 stk

Hvitløk

300 g

Strimlet kyllingbryst

40 g

Søt chilisaus

200 g

Wokblanding

½ stk

Purre

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til grønnsaker

½ ss

Olje til saus

1 dl

Spart nudelvann

Næringsinnhold

Kalorier704 kcal
Energi (kj)2945 kj
Fett16.4 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater85.3 g
Sukker22.9 g
Fiber9.2 g
Protein50.8 g
Natrium225.8 mg
Iron0.3 mg

Framgangsmåte

Stek kylling
1

Kok opp saltet vann i en kjele.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Krydre kyllingstrimler med en klype salt.

Stek kylling i 4-5 min, eller til gjennomstekt og brunet. Vend av og til. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rosa.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, halver og skjær purre i tynne skiver.

Press eller finhakk hvitløk.

Skjær lime i båter.

Stek grønnsaker
3

Tørk av stekepannen og varm opp olivenolje på høy varme.

Stek purre, hvitløk, wokblanding, salt og pepper i 7-8 min, til myknet.

I mellomtiden, bland sataysaus, soyasaus, søt chilisaus, en skvett limesaft og olivenolje i en liten skål. Smak til med en klype salt og pepper.

TIPS: Tilsetter du en skvett vann i stekepannen blir grønnsakene fortere ferdige.

Kok nudler
4

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Spar litt nuddelvann i en kopp før du heller ut resten av vannet.

Skyll nudler under kaldt vann.

Bland nudler sammen med grønnsaker i stekepannen.

Tilsett kylling
5

Tilsett kylling, saus, nudelvann og en skvett limesaft. Bland godt og varm opp i 1 min.

Tilsett en ekstra skvett nuddelvann hvis sausen virker for tykk.

Server
6

Anrett kylling- og nudelwok i skåler.

Topp med en skvett limesaft om ønskelig.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image