Skip to main content
Pork medallions in a gruyere cream sauce
Pork medallions in a gruyere cream sauce

Pork medallions in a gruyere cream sauce

with mashed potato and apple salad

Allergener:
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Bakepotet

1 stk

Gulrot

10 g

Gresskarkjerner

(Kan inneholde spor av: Spelt, Rug, Hvete, Sesam, Kamut, Bygg, Peanøtter, Havre, Nøtter, Gluten)

4 g

Kyllingbuljong

2 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

½ stk

Knollselleri

(Inneholder: Selleri)

1 stk

Salat

1 stk

Pære

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

3 ss

Melk til mos

½ ts

Salt til mos

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Smør til saus

½ dl

Vann til saus

Næringsinnhold

Kalorier588 kcal
Energi (kj)2458 kj
Fett30.9 g
Mettet fett14.2 g
Karbohydrater65.6 g
Sukker18.5 g
Fiber10.6 g
Protein12.4 g
Natrium408.9 mg
Potassium111 mg
Calcium12.4 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6