Skip to main content
Pine nut crusted salmon

Pine nut crusted salmon

with bearnaise sauce, green beans and goat cheese

Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Melk
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Laksefilet

(Inneholder: Fisk)

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde spor av: Hvete, Sesam, Rug, Peanøtter, Spelt, Gluten, Nøtter, Bygg, Havre)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

80 g

Bearnaisesaus

(Inneholder: Melk)

500 g

Poteter

60 g

Salatblanding

150 g

Grønne bønner

1 stk

Sjalottløk

1 stk

Sitron

1 stk

Pære

100 g

Geitost

(Inneholder: Melk)

20 g

Mandler

(Inneholder: Nøtter Kan inneholde spor av: Hvete, Sesam, Rug, Peanøtter, Spelt, Gluten, Bygg, Havre)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til sylting

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Olje til panering

¼ ts

Salt til fisk

2 ss

Vann til saus

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier1113 kcal
Energi (kj)4658 kj
Fett68.5 g
Mettet fett18.9 g
Karbohydrater77.1 g
Sukker14.8 g
Fiber11.2 g
Protein46.5 g
Kolesterol100 mg
Natrium90.3 mg
Potassium563.8 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.4 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6