topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefærstekt nuddelwok

Ingefærstekt nuddelwok

med soyabakt sjampinjong og sesamtoppet pak choi

Lyst på en litt sterk og god wok? I dag skal vi ovnsbake brokkoli og sjampinjong med soyasaus, og pak choi med sesamfrø. Deretter blander vi brokkoli, sjampinjong og nudler i en sterk saus med chili, sriracha, ingefær og hoisinsaus, og serverer med en knasende sesamtoppet pak choi.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Sterk
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sulfitter
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

40 g

Søt chilisaus

12.5 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

20 g

Sriracha

1 stk

Pak choi

200 g

Sjampinjong

250 g

Brokkoli

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

1 stk

Vårløk

½ g

Chiliflak

½ stk

Ingefær

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier540 kcal
Energi (kj)2258 kj
Fett11.21 g
Mettet fett1.6 g
Karbohydrater82.18 g
Sukker23.1 g
Protein19.66 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Kok opp en kjele med saltet vann.

Del sjampinjong i fire biter.

Skjær brokkoli i små buketter og stilk i 1 cm biter (skrell stilk om nødvendig).

Skjær pak choi i to på langs og deretter i kvarte biter.

Bak grønnsaker
2

Fordel brokkoli og sopp på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og soyasaus.

Legg pak choi på den andre siden av stekebrettet, og drypp over en stor skvett olivenolje, krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og strø over sesamfrø. Bland godt.

Bak i ovnen i 10-15 min, til mør.

TIPS: Bruk to stekebrett til 4P.

Lag saus
3

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. 

Skjær vårløk i tynne skiver.

Bland søt chilisaus, hvitvinseddik [1/2 pakke, 2P], hoisinsaus, sriracha og ingefær i en skål.

TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.

Kok nudler
4

Kok nudler i 1-2 min, til myk. Spar litt nudlevann [2 dl | 4 dl] og hell av resten. Tilsett olivenolje [1 ss | 2 ss] slik at nudlene ikke klistrer seg sammen.

Bland sammen
5

Bland saus, nudlevann [1 dl | 2 dl], brokkoli og sopp med nudlene. Krydre med en klype salt og pepper.

TIPS: Tilsett litt mer nudlevann om sausen føles for tykk.

Server
6

Anrett nudler i dype tallerkener. 

Topp med pak choi.

Pynt med vårløk og en klype chiliflak. 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image