Skip to main content
Fiskekaker med gressløk og remulade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fiskekaker med gressløk og remulade

Fiskekaker med gressløk og remulade

med rotfruktfries og grønn bønnesalat

Nyt havets deilige smaker med våre gyllenstekte fiskekaker, der hakket hyse krydres med fersk gressløk og grovmalt pepper. Fiskekakene serveres med ovnsbakte rotfruktfries, en frisk grøntsalat med stekte grønne bønner og klassisk remulade.

Tags:
Under 650 kcal
Melkefri
Spis meg først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

2 stk

Rødbete

1 stk

Pastinakk

250 g

Hyse

(Inneholder: Fisk)

2 g

Grovmalt pepper

1 stk

Gressløk

25 g

Brødrasp

(Inneholder: Gluten, Hvete)

20 g

Solsikkefrø

(Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter, Peanøtter)

1 stk

Sitron

75 g

Remulade

(Inneholder: Egg, Sennep)

75 g

Grønne bønner

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

1 stk

Egg til fiskekaker

1 ss

Mel til fiskekaker

¼ ts

Salt til fiskekaker

½ ss

Olje til steking

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier604 kcal
Energi (kj)2528 kj
Fett23.4 g
Mettet fett3.2 g
Karbohydrater54 g
Sukker25.3 g
Protein42 g
Natrium103.2 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær gulrot, rødbete og pastinakk (uskrelte) i 1 cm tynne staver.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær ender av grønne bønner.

Skyll salatblanding.

Skjær sitron i båter.

Lag fiskekaker
3

Finhakk gressløk.

Finhakk fisk på eget skjærebrett.

Bland fisk, gressløk, grovmalt pepper, egg, hvetemel, brødrasp, salt og en klype pepper i en stor skål.

Form farse til fiskekaker (2-3 per person) med fuktige hender.

TIPS: Ikke lag fiskekakene for tynne, da vil de falle fra hverandre.

Stek bønner og fiskekaker
4

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek grønne bønner i 2-3 min under omrøring, og legg til side i en mellomstor skål.

Stek fiskekaker i 2-3 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland salat
5

Bland salat, olivenolje, en skvett sitronsaft, salt og en klype pepper i skålen med grønne bønner.

Server
6

Anrett fiskekaker, rotfruktfries og salat på tallerkener.

Dryss solsikkefrø over salat.

Server med en klatt remulade og sitronbåter.