Tacos fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage tacos med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og sterk srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Gulrot
½ stk
Rødløk
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
1 stk
Pak choi
1 g
Chiliflak
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Agurk
25 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder Sulfitter)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 4)
1 ts
Sukker (steg 3)
Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Skjær pak choi i skiver.
Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek rødløk i 2-3 min.
Tilsett halvparten av pak choi og stek i 2-3 min, til myk.
Riv gulrot (uskrellet) grovt.
Skjær agurk i 1 cm biter.
Bland hvitvinseddik og sukker [1 ts | 2 ts] i en skål. Tilsett agurk og rør godt. Sett til side.
Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, en klype chiliflak, salt [¼ ts | ½ ts] og en skvett vann i stekepannen og varm opp i 2-3 min.
Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikroen 30-60 sek.
Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.
Sett frem alt på bordet.
Fyll tortillabrød med vegetardeig, revet gulrot, pak choi, syltet agurk og en klatt srirachamajones.