topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske vegetartacos

Asiatiske vegetartacos

med vegetardeig og srirachamajones

Tacos fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage tacos med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og sterk srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Hvete
Sulfitter
Sesam
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Gulrot

½ stk

Rødløk

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 stk

Pak choi

1 g

Chiliflak

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier824 kcal
Energi (kj)3448 kj
Fett38.7 g
Mettet fett4.6 g
Karbohydrater84.7 g
Sukker21.4 g
Protein28.3 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skjær pak choi i skiver. 

Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver.

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek rødløk i 2-3 min.

Tilsett halvparten av pak choi og stek i 2-3 min, til myk.

Sylt agurk
3

Riv gulrot (uskrellet) grovt. 

Skjær agurk i 1 cm biter.

Bland hvitvinseddik og sukker [1 ts | 2 ts] i en skål. Tilsett agurk og rør godt. Sett til side.

Stek vegetardeig
4

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, en klype chiliflak, salt [¼ ts | ½ ts] og en skvett vann i stekepannen og varm opp i 2-3 min.

Varm tortillabrød
5

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikroen 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

Server
6

Sett frem alt på bordet.

Fyll tortillabrød med vegetardeig, revet gulrot, pak choi, syltet agurk og en klatt srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image