HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Vegetartacos
topBanner
Asiatiske vegetartacos

Asiatiske vegetartacos

med krydret vegetardeig og srirachamajones

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Tacos fører vanligvis tankene til Mexico, men i dag skal vi lage tacos med en asiatisk vri. Vi fyller tortillabrødet med vegetardeig, rødløk, pak choi, gulrot, asiatisk woksaus og sterk srirachamajones. Dette blir en ny favoritt på fredager, eller en helt vanlig hverdag.

Tags:RaskVegetarLett å lageKlimasmartMelkefri
Allergener:GlutenByggSoyaHveteSulfitterSesamEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

160 g

Vegetardeig

(InneholderGluten, Bygg, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten, Hvete)

1 stk

Gulrot

½ stk

Rødløk

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderGluten, Soya, Hvete, Sulfitter, Sesam)

1 g

Chiliflak

50 g

Srirachamajones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvitvinseddik

(InneholderSulfitter)

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ts

Sukker (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier824 kcal
Energi (kj)3448 kj
Fett38.68 g
Mettet fett4.6 g
Karbohydrater84.71 g
Sukker21.4 g
Protein28.33 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skjær pak choi i skiver. 

Skjær rødløk [½ stk, 2P] i tynne skiver.

2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek rødløk i 2-3 min.

Tilsett halvparten av pak choi og stek i 2-3 min, til myk.

3

Riv gulrot (uskrellet) grovt. 

Skjær agurk i 1 cm biter.

Bland hvitvinseddik og sukker [1 ts | 2 ts] i en skål. Tilsett agurk og rør godt. Sett til side.

4

Tilsett vegetardeig, asiatisk woksaus, en klype chiliflak, salt [¼ ts | ½ ts] og en skvett vann i stekepannen og varm opp i 2-3 min.

5

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikroen 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

6

Sett frem alt på bordet.

Fyll tortillabrød med vegetardeig, revet gulrot, pak choi, syltet agurk og en skvett srirachamajones.