Asiatisk-inspirert nuddelsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk-inspirert nuddelsalat

Asiatisk-inspirert nuddelsalat

med pulled beans og knasende peanøtter

I dag har vi en herlig vegetarmiddag på menyen med nøye utvalgte ingredienser som gir en deilig smak av Asia. Gjennom blant annet nudler, bønner, agurk, lime og chili skapes en balanse mellom det salte, fyldige og syrlige. Peanøtter er den perfekte toppingen.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Peanøtter
Hvete
Soya
Gluten
Sulfitter
Sesam
Bygg
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

½ g

Chiliflak

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

½ stk

Lime

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

½ stk

Rødløk

1 stk

Agurk

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Paprika

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ts

Sukker (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier744 kcal
Energi (kj)3111 kj
Fett23.1 g
Mettet fett3.3 g
Karbohydrater85.46 g
Sukker22.7 g
Protein43.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag marinade
1

Kok opp en kjele med saltet vann. Finhakk eller press hvitløk. Skjær lime [½ stk, 2P] i båter. Bland pulled beans, soyasaus, hvitløk, asiatisk woksaus, sukker [1 ts | 2 ts] og saften fra én limebåt i en skål. Bland godt. TIPS: Vannet bør være like salt som sjøvann.

Forbered grønnsaker
2

Skjær agurk i 1 cm staver. Fjern frøene og skjær paprika i tynne staver. Del rødløk [½ stk, 2P] i to og skjær i tynne skiver. Bland paprika, agurk og rødløk i en skål.

Kok nudler
3

Kok nudler i 1-2 min, til myke. Spar litt nuddelvann [½ dl | 1 dl]. Hell av resten av vannet og skyll nudlene under kaldt vann.

Stek pulled beans
4

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek pulled beans med en klype salt og pepper i 3-4 min. Tilsett nudler og nuddelvann og varm i ytterligere 2-3 min.

Stek grønnsaker
5

Tilsett grønnsakene i stekepannen og bland godt.

Server
6

Anrett nudler, pulled beans og grønnsaker i dype tallerkener. Topp med peanøtter og en klype chiliflak. Server resterende limebåter på siden. TIPS: Smak til med chiliflak - det er sterkt.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image