HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Inspirerte Tacos
topBanner
Vietnamesisk-inspirerte tacos

Vietnamesisk-inspirerte tacos

med oksekjøtt, asiatisk majonesdressing og peanøtter

Populær
Tags:SterkRaskOne Pan
Allergener:glutenSesamSoyaPeanøtterEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholdergluten, Sesam, Soya)

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

2 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 pose

Mynte

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtter)

250 g

Kjøttdeig

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

8 stk

Tortillabrød

(Inneholdergluten)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3834.95 kj
Kalorier916.575 kcal
Fett52.2557 g
Mettet fett11.3 g
Karbohydrater72.6987 g
Sukker20 g
Protein40.6395 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Rivjern
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint. Skjær chili i tynne skiver. Riv limeskall og skjær lime i båter [1/2 stk, 2P]. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Grovhakk mynte og peanøtter.

2

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, limeskall, vann* [1 ss | 2 ss] og en smule limesaft i en liten skål.

3

Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min eller til gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

4

Tilsett marinade og stek i 2-3 min, eller til det begynner å tykne. Skyll salat under kaldt vann* i et dørslag.

5

Bland majones og asiatisk dressing i en liten skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne.

6

Fyll tortillabrød med salat, kjøtt og gulrot. Topp med asiatisk majonesdressing, peanøtter, mynte og chili.