Vegetarisk pulled beans-gyros
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled beans-gyros

Vegetarisk pulled beans-gyros

med grønn salat og urtedressing

I dag skal vi lage en vegetarfavoritt med pulled beans som stekes med rødløk og vår smakfulle krydderblanding, som vi kaller Hvitløksflørt. Våre sprøstekte pulled beans får hovedrollen i gyrosen, som også inneholder salat, tomat og urtedressing.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødløk

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

1 pose

Bladpersille

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

4 g

Hvitløksflørt

4 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

½ stk

Hvitløk

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier909 kcal
Energi (kj)3802 kj
Fett40.8 g
Mettet fett7.5 g
Karbohydrater87 g
Sukker9.1 g
Protein43.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Skjær løk
1

Dersom du ikke har mikro, forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Del rødløk i to og skjær i tynne skiver.  

Stek pulled beans
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek pulled beans, rødløk, Hvitløksflørt, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min, til løken er blank og pulled beans er brunet. Fjern fra varmen.

Forbered råvarer
3

Plukk blader av salat og riv i mindre stykker.

Skjær tomat i tynne skiver.

Finhakk persille.

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].

Lag urtedressing
4

Bland rømme, persille, majones, hvitløk og en skvett vann i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Varm tortillabrød
5

Har du mikro, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød i folie og varm i 4-5 min.

Server
6

Fyll tortillabrød med pulled beans, løk, salat og tomat.

Drypp over urtedressing.

Rull tortilla sammen.