Skip to main content
Valnøttpanert hyse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Valnøttpanert hyse

Valnøttpanert hyse

med rosmarinrotfrukter og kålrabisalat

Fisk er for mange en naturlig del av ukesmenyen, og denne retten er en spennende variant. Disk opp med valnøttpanert hvit fisk med ovnsbakte rosmarinkrydrede rotfrukter, en sprø pære- og kålrabisalat og en fyldig sennepsrømme som er prikken over i-en i denne retten.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Spis meg først
Allergener:
Milk
Senf
Tree nuts
Gluten
Hvede
Pesce

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

1 stk

Rosmarin

60 g

Salatblanding

1 stk

Pære

½ stk

Kålrabi, hvit

75 ml

Rømme

15 g

Sennep

20 g

Valnøtter

25 g

Panko paneringsmel

250 g

Hyse

2 stk

Pastinakk

2 stk

Rødbete

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

½ ts

Sukker til dressing

¼ ts

Salt til panering

1 ss

Olje til panering

¼ ts

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier641 kcal
Energi (kj)2683 kj
Fett22 g
Mettet fett5.1 g
Karbohydrater68.6 g
Sukker35.2 g
Fiber17.9 g
Protein40.4 g
Natrium32.8 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak rotfrukter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær gulrot og pastinakk (uskrelt) i staver.

Skjær rødbete (uskrelt) i båter.

Finhakk rosmarin.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, og krydre med rosmarin, salt og en klype pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Lag salat
2

I mellomtiden, halver pære, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Skrell og skjær kålrabi i 1/2 cm tynne staver.

Skyll salatblanding.

Bland salatblanding, pære, kålrabi og en klype salt og pepper i en mellomstor skål rett før servering. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje.

Lag sennepsrømme
3

Bland sennep, rømme, sukker og en klype salt og pepper i en liten skål.

Forbered panering
4

Finhakk valnøtter.

Bland panko, valnøtter, salt og olivenolje i en mellomstor skål.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med salt og en klype pepper.

Ovnsbak fisk
5

Legg fisk over på et eget stekebrett med bakepapir. Topp med pankoblanding, og press forsiktig slik at blandingen fester seg.

Når det gjenstår 10 min av grønnsakenes steketid, sett inn fisk og bak i 8-10 min, eller til gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når den får en matt farge på innsiden.

Server
6

Anrett rosmarinrotfrukter, fisk og salat på tallerkener.

Server med en klatt sennepsrømme.