'Izakaya'-bao-boller med teriyakikylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Izakaya'-bao-boller med teriyakikylling

'Izakaya'-bao-boller med teriyakikylling

med potetsalat, sesamsyltede grønnsaker og sprø sopp

Ta smaksløkene dine med på en autentisk reise til Japan med våre 'Izakaya'-bao-boller med teriyakikylling. Dette festmåltidet fanger essensen av det japanske 'izakaya'-kjøkkenet og kombinerer mange små retter med dristige smaker og sprø konsistenser.

Tags:
Spis meg først
Comfort Food
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Egg
Senf
Sesamzaad
Schwefeldioxide und Sulfite

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stk

Bao-boller

300 g

Kyllingbryst

8 g

Kyllingbuljong

50 g

Panko paneringsmel

75 g

Teriyakisaus

250 g

Bakepotet

25 g

Majones

1 stk

Vårløk

10 g

Sesamfrø

20 ml

Sesamolje

75 g

Reddiker

1 stk

Agurk

12 ml

Hvitvinseddik

20 g

Asiatisk dressing

100 g

Østershatter

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til sylting

1 ss

Olje til steking

2 stk

Egg til panering

2 ss

Melk til panering

4 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

¼ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1134 kcal
Energi (kj)4746 kj
Fett41.8 g
Mettet fett6.9 g
Karbohydrater125.1 g
Sukker28.6 g
Fiber10.2 g
Protein62.9 g
Kolesterol0.2 mg
Natrium784 mg
Calcium0.8 mg

Framgangsmåte

Lag potetsalat
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skrell og skjær potet i 1 cm store biter.

Kok potet i 11-13 min, eller til de enkelt kan deles med kniv. Hell av vannet og legg potet tilbake i kjelen.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Bland avkjølt potet med majones, vårløk, sesamolje, salt og en klype pepper. Sett til side.

Sylt grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær reddiker i kvarter.

Skjær agurk i 1/2 cm tynne skiver.

Bland hvitvinseddik, sukker, vann og salt i en liten skål.

Vend agurk, reddiker og halvparten av sesamfrøene i laken, og sett til side. Hell av laken før servering.

Stek sopp
3

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Halver store sopper.

Pisk egg og melk i en dyp tallerken. 

Bland halvparten av kyllingbuljongen, resterende sesamfrø, hvetemel, salt og en klype pepper i en ny dyp tallerken.

Vend sopp først i egg, deretter i melblandingen og legg direkte i stekepannen.

Stek i 3-4 min, eller til gylne og sprø.

Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

TIPS: Behold resterende egg og hvetemel til STEG 4.

Paner kylling
4

Skjær kylling i 3 skiver på et eget skjærebrett og krydre med en klype salt.

Ta frem tallerkenene med egg og hvetemel. Bland panko og resterende kyllingbuljong i en tredje dyp tallerken.

Vend kylling først i mel, deretter i egg og til slutt i panko. Legg over på en tallerken.

TIPS: Tilsett ekstra hvetemel eller egg ved behov.

Stek kylling
5

Dekk bunnen av samme stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

I mellomtiden, klipp et hull i hver side av pakken med bao-boller og varm på full effekt i mikrobølgeovnen i 70 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Server
6

Anrett potetsalat og syltede grønnsaker i skåler.

Anrett sopp på en tallerken med asiatisk dressing som dipp.

Fyll bao-boller med kylling, drypp over litt teriyakisaus og anrett på en tallerken.