Saftig cheeseburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig cheeseburger

Saftig cheeseburger

med karamellisert løk og sprø pommes frites

Server familien hjemmelagde burgere - en undervurdert rett å lage helt fra bunnen av. Her gir vi deg en enkel oppskrift på klassiske cheeseburgere, hvor vi lar kremet mozzarella smelte over de saftige burgerne. Karamellisert løk løfter smakene sammen med frisk salat og tomat. De myke briochebrødene pakker burgerne inn på en perfekt måte, og vi lager selvfølgelig også hjemmelagde pommes frites.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

½ stk

Salat

250 g

Kjøttdeig av storfe

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

50 g

Ketchup

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Sukker (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier933 kcal
Energi (kj)3904 kj
Fett42.1 g
Mettet fett15.2 g
Karbohydrater94 g
Sukker30.2 g
Protein48.2 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til tynne pommes frites (ca. 1/2 cm). Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.

Karamelliser løk
2

Del løk i to og skjær i tynne skiver. Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels varme. Du kan eventuelt også tilsette en klatt smør*. Stek løk i 10-12 min, rør jevnlig. Tilsett en klype salt* og sukker* [1/4 ts | 1/2 ts] når det er 5 min igjen.

Form burgere
3

Skjær tomat i tynne skiver. Riv salatblader av hjertesalat [1/2 stk, 2P]. Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk], panko, Jorda Rundt, salt* [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper* i en skål. Form blandingen til burgere. TIPS: Burgerne vil utvide seg under steking. Form burgerne litt større enn burgerbrødene, så blir de enklere å steke og spise.

Stek burgere
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. Snu halvveis. Når burgerne har 3 min igjen, strø over mozzarella. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Varm briochebrød
5

Del burgerbrød i to og fordel på et stekebrett. Varm i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Smør burgerbrødene med ketchup. Topp med salatblad, burger, karamellisert løk, tomat og til slutt toppen av burgerbrødet. Server pommes frites og ketchup på siden.