Krydret ovnsbakt torsk og romescosaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret ovnsbakt torsk og romescosaus

Krydret ovnsbakt torsk og romescosaus

med ristet persille- og ruccolapotet

Gjør fiskemiddagen til ukens høydepunkt med vår ovnsbakte torsk med persille- og ruccolapotet. Vi topper fisken med en kremet romescosaus laget av hvitløk og ovnsbakt paprika, tomat og mandler.

Tags:
Under 650 kcal
Melkefri
Allergener:
Fisk
Nøtter
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

1 stk

Tomat

1 stk

Paprika

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)

2 g

Røkt paprikapulver

½ stk

Hvitløk

40 g

Ruccola

500 g

Poteter

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til grønnsaker

¼ ts

Salt til fisk

¼ ts

Salt til saus

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier474 kcal
Energi (kj)1985 kj
Fett12.2 g
Mettet fett1.2 g
Karbohydrater54.5 g
Sukker10.1 g
Protein32.3 g
Natrium0.2 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm store biter.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med halvparten av Ay Cajun-ba, salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Ovnsbak grønnsaker
2

Skjær tomat og paprika i 2 cm store biter.

Fordel grønnsaker på et nytt stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 15-25 min, eller til myke. Tilsett mandler på stekebrettet når det gjenstår 4-5 min.

Ovnsbak torsk
3

Når det gjenstår 15 min av potetens steketid, tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med resterende Ay Cajun-ba og salt.

Legg fisk over i en ildfast form med bakepapir og bak i ovnen i 10-12 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Lag romescosaus
4

Finhakk eller press hvitløk og legg i en kanne.

Miks ovnsbakt paprika, tomat og mandler, salt og en stor klype pepper med en stavmikser eller foodprosessor til en glatt saus.

TIPS: Hvis du ikke har stavmikser eller foodprosessor kan du finhakke ingrediensene og blande dem sammen i en skål.

Bland salat
5

I mellomtiden, grovhakk persille.

Skyll ruccola.

Bland ruccola, olivenolje og en kype salt i en skål.

Vend persille og ruccola med potet rett før servering.

Server
6

Anrett potet, fisk og romescosaus i skåler.