Våre matkasserHjelpGavekort
HelloFresh
Oppskrifter
Vegetar Inspirasjon

Smaker fra hele verden

Oppdag vegetariske middagstips

Trenger du noen vegetarisk middagstips for å bli en mester i kjøkkenet - Da har du kommet til rett sted.

Vegetarisk oppskrifter

Bli mesterkokk med en vegetarisk matkasse

Med HelloFresh som din kjøkkenassistent kan du få alle tipsene du trenger for å kunne skape vegetariske retter og spennende grønne kombinasjoner.
Bestill en vegetariske matkasse fra HelloFresh og få tilsendt vegetariske oppskrifter hver uke, med smakfulle råvarer og annerledes kombinasjoner, som samtidig er raske og enkel å sammensette. Hva venter du på? Bestill vår vegetariske matkasse i dag og få digg, grønn og - ikke minst - enkel mat til hele uken.

Vegetarisk mat er for alle

Er du veganer, vegetarianer, eller vil du bare gjerne skjære ned på kjøttforbruket? Så er HelloFresh sin vegetariske matkasse noe for deg. Her får du diverse oppskrifter og råvarer levert direkte til døren, så du enkelt kan skape vegetarisk mat som gir deg vann i munnen.

Du kan du velge det antall porsjoner og dager matkassen skal være til, og deretter velge dine favorittretter fra ukens meny. Du har alltid et stort utvalg av vegetaroppskrifter å velge mellom, slik at du kan være sikker på at måltidet alltid tilfredsstiller dine smaksløker

Ta en titt på alle alternativene våre og bestill din ferske og smakfulle vegetariske matkasse i dag.

Få tips til hvordan du kan begynne å spise mer vegetarisk

Har du hatt lyst til å prøve vegetarmat en stund, men vet ikke helt hvor du skal begynne? I tillegg til å bestille vår vegetariske matkasse, har vi flere praktiske tips som kan hjelpe deg med å spise vegetarisk oftere. Går du over til vegetarisk på riktig måte, går du ikke glipp av kjøtt eller fisk, men blir i stedet en ekspert på grønnsaker og hvordan de kan tilberedes på nye spennende måter.

Prøv den vegetariske versjonen av din favorittmiddag

Når du først har fått en vane med å spise mer grønnsaker, kan du prøve å lage en vegetarisk versjon av favorittretten din. Du kan for eksempel bruke plantebasert kjøttdeig til å lage en fantastisk pasta bolognese, eller hvorfor ikke kjøttfri fredagstaco? Det er mange produkter som er laget for å erstatte kjøtt i tradisjonelle retter, slik at du kan lage maten du elsker med vegetariske ingredienser.

Finn oppskrifter du allerede liker

En enkel måte å endre kostholdet på er å begynne med å spise flere av de vegetariske rettene du allerede liker. Hvis du for eksempel elsker vegetarlasagne eller en kremet vegetarisk pasta, er dette stedet å begynne. På den måten føles det ikke som om du fjerner noe fra kostholdet ditt fordi du bare spiser flere av rettene du allerede liker.

Ha et åpent sinn til den nye verden av vegetarisk mat

Hvis du føler at du vil gå helt over til vegetarisk kosthold, kan du glede deg til å utforske en verden av nye, spennende og smakfulle oppskrifter. Vegetarmat finnes over hele verden og du kan finne fantastiske retter med ingredienser du kanskje ikke har prøvd før. Hos HelloFresh kan du oppdage vegetariske oppskrifter fra hele verdens kjøkkener og prøve vegetarmat som appelerer til alle dine smaksløker.

Oppmuntr hele familien til å prøve vegetarmat

Føler du at det er på tide at husstanden din spiser mer vegetarmat?
Enten du er i en barnefamilie, et par eller om du bor alene, kan du finne en fleksibel løsning som passer dine behov hos oss. Hos HelloFresh kan du kan velge antall serveringer og hvor mange middager i uken du vil ha i matkassen din. Her kan du se tre av våre alternativer og lese mer om hver matkasse.

Smart løsning for barnefamilier

Er du en barnefamilie som vil prøve en vegetarisk matkasse, kan du hos oss finne flere barnevennlige oppskrifter som pizza, pasta og vegetarsauser, inkludert i våre matkasser. Finn en kombinasjon av retter som passer best for akkurat din familie og oppdag hvor mange minutter du kan spare i løpet av uken med god og hurtiglaget vegetarmat.

Start med vegetariske oppskrifter til deg og partneren din

Vil du og partneren din prøve en vegetarisk matkasse? Da har du kommet til rett sted. Her kan du lage din egen meny og få alle ingrediensene og oppskriftene sendt hjem rett til døren. Hvis dere vil gjøre middagsutvelgensen mere spennende kan dere bytte på å velge meny hver uke. Slik kan dere overraske hverandre med nye oppskrifter.

Du velger selv, om det kun skal være til deg

Er det bare deg selv, som skal nyte godt av våre digge oppskrifter? Så kan du også enkelt bestille en vegetarisk matkasse til én person. Bor du alene eller er den eneste i hjemmet som spiser vegetarmat, er dette en praktisk måte å spise gode vegetarretter på uten å måtte bruke ekstra tid på shopping og planlegging av middager.

Du kan spise grønt - uten å være vegetarianer

Hvis du ikke er vegetarianer, kan du likevel oppleve noen av de store vegetariske fordelene bare ved å ha noen kjøttfrie dager i løpet av uken. Med HelloFresh kan du legge til flere vegetariske oppskrifter i matkassen din – og deretter prøve fordelene.

Prøv å bytte ut kjøttet noen dager i uken med grønnsaker og plantebaserte alternativer Det kan for eksempel være å bruke kikerter i stedet for kjøtt i klassiske retter, som Pasta Bolognese, eller å tilsette mer krydder til grønnsaksbollene slik at du ikke går glipp av umami-smaken. Slik kan du kickstarte det planterike og mer varierte kostholdet, som også følger de offisielle kostrådene i Norge.

Få inspirasjon til vegetarretter hos HelloFresh

Her kan du se et utvalg av HelloFresh sine smakfulle vegetaroppskrifter. Disse, og mange flere kan du finne på oppskriftssiden vår. Du kan også oppdage oppskrifter som passer til fleksetraisk og pescetarisk kost, hvis du vil prøve andre versjoner av kjøttfrie kosthold.
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr