HelloFresh
Oppskrifter
Barnevennlig Mat

Prøv smaker fra hele verden

Skap matglede for hele familien med barnevennlige middager

Det er ikke alltid så lett å lage middager som er populære blant alle familiemedlemmene, men med HelloFresh sine barnevennlige middager kan det bli enklere. Utforsk middager som er smakfulle, enkle å tilberede i fellesskap og som barna vil elske her.

Barnevennlig middag

Inspirerende og barnevennlig mat i hverdagen

Kreative middager som vil glede barna

Det kan være vanskelig å være kreativ med maten når du har barn. Det er ikke mye tid mellom alle aktiviteter, jobb, levering og henting i barnehage eller skole, så det er lett å ty til de kjappe og enkle middagene du kjenner fra før. Heldigvis gjør våre erfarne kokker i HelloFresh det enklere for deg og familien å få smakfulle og spennende middager gjennom våre enkle oppskrifter. Med vår samling av barnevennlige oppskrifter vil dere kunne utforske smakrik og lettlaget mat i fellesskap, som vil gi matglede selv til de litt kresne i familien.

Kresne barn? Her er noen tips

Barn har som voksne ulike preferanser på hva de liker å spise. Ofte handler det om å venne seg til nye smaker. Det er derfor viktig å få dem til å smake, da smaksløkene også endrer seg. La nysgjerrigheten og matglede oppstå allerede i forberedelsen av måltidene.
Vi i HelloFresh anbefaler å fra tidlig av involvere barnet i matlagningen. Med vår samling av oppskrifter på barnevennlige middager vil dere kunne utforske smakrik og lettlaget mat i fellesskap, som vil gi matglede til både store og små – hver dag. Sammen kan dere prøve nye smaker og retter, som inkluderer grønnsaker og proteiner som fisk og kylling.

Servering av maten

Med særlig kresne barn kan det være lurt å være kreativ. Et tips er å framstille maten så det ser gøy og spennende ut. Noen barn kan også synes det er enklere å smake på ting når det ikke blander seg for mye, mens med andre kan det være bedre å gjemme ingrediensene i maten. La dem være med på forberedelsen og serveringen av maten, og få måltidene til å handle mer enn bare selve spisingen.

#FreshTips

Enkle og sunne middager trenger ikke være vanskelig. HelloFresh hjelper deg å ivareta kreativiteten i en hektisk hverdag med barn.

Kjapp mat trenger ikke være kjedelig mat

Vårt kokketeam i HelloFresh sørger for å sette sammen ferske ingredienser til spennende, velsmakende måltider, som på kort tid kan tilberedes og serveres til den travle familien. Vi har nemlig mange oppskrifter som ikke tar mer enn 30 minutter å lage, så her kan du spare mye tid i hverdagen.
I tillegg tilbyr vi mange spennende varianter av de klassiske rettene mange kjenner. Prøv torsk med soyasaus, vegetarisk taco eller for eksempel en sunnere pizza med aubergine. Ny mat trenger ikke være mer komplisert enn som så.

Ofte stilte spørsmål om barnevennlig mat

Hva er en barnevennlig middag?

En barnevennlig middag er en middag som faller i smak hos barn, er lett å lage i en hverdag med barn, og som samtidig gir matglede til familien. Matgleden gjelder både på smak, men også i selve forberedelsen. Det er nemlig viktig at barna kan delta i matlagingen.

Hva er barns favorittmåltider?

Alle barn er forskjellige, og hva de liker vil ofte endre seg over tid. Så det er bare å utforske barnas nye favorittmiddager med en av våre spennende ukemenyer. Men skal vi nevne noen store hits blant de små kan det være pannekaker, kjøttboller og taco.

Hvilken aldersgruppe er HelloFresh for?

HelloFresh er for alle aldersgrupper, men vi tilbyr også menyer som er mer rettet mot husstander med barn. Disse rettene er ofte litt enklere å lage, og inneholder næringsstoffer barn som vokser trenger. HelloFresh skreddersyr menyer med barnevennlig mat tilpasset deg og din familie sine vaner og behov.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr