HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconItaliensk Inspireret Baguette
topBanner
Italiensk inspireret baguette

Italiensk inspireret baguette

med tomatsalsa og pestomajones

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:EggSennepmelkSulfittergluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Tomat

250 g

Kjøttdeig

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Rødløk

30 g

Grønn pesto

(Inneholdermelk, Sulfitter)

30 g

Finrevet ost

(InneholderEgg, melk)

1 stk

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

60 g

Hvitløk

2 stk

Salatblanding

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderglutenKan inneholdesesam)

Ikke inkludert i matkassen din

Egg (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier831 kcal
Energi (kj)3475 kj
Fett39.22 g
Mettet fett10.1 g
Karbohydrater81.1 g
Sukker21.2 g
Protein41.93 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). Skjær tomat i små terninger. Finhakk halvdelen av rødløk, og skjær resten i tynne halve skiver. Press eller finhakk hvitløk.

2

Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk] og panko med en stor klype salt i en bolle. Form kjøttdeig til burgerbiffer (2 pr. person). 

3

Bland hakket rødløk, tomat, hvitløk og en skvett olivenolje* i en bolle. Krydre med salt* og pepper*. Bland pesto [½ pakke, 2P] med majones i en liten skål.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek biffene sammen med resterende rødløk i 2-3 min på hver side. Dryss revet ost over biffene når det er 1 min igjen av steketiden. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når den uten antydninger av rødt.

5

Skjær brødet i fire deler og deretter hver del på langs. Varm i ovnen i 5-6 min. Smør med pestomajones. Topp med biffer, tomatsalsa og salatmix.

6

Servér baguettene med resterende tomatsalsa og salatmix.