topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinewok

Asiatisk svinewok

med ingefærris og stekte grønnsaker

By middagsgjestene på en asiatisk wok med mørstekte svinestrimler smaksatt med vår egen krydderblanding, Ginger Ninja. I tillegg steker vi hvitløk, gulrot og wokblanding i en herlig woksaus laget av sriracha, soyasaus og honning. Woken serveres på en seng av luftig basmatiris, og toppes med fersk vårløk.

Tags:
Melkefri
Rask
Under 650 kcal
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Wokblanding

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Hvitløk

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Vårløk

1 stk

Gulrot

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

150 g

Langkornet hvit ris

25 g

Honning

20 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Hvetemel (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier604 kcal
Energi (kj)2527 kj
Fett7.3 g
Mettet fett1.8 g
Karbohydrater85 g
Sukker19.2 g
Protein46.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann [3 dl | 6 dl].

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Forbered kjøtt
3

Skjær svinefilet i 1 cm tynne strimler på et eget skjærebrett.

Legg over i en mellomstor skål. Tilsett mel [1/2 ss | 1 ss], salt og pepper.

Stek kjøtt og grønnsaker
4

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek svinestrimler, Ginger Ninja, hvitløk, wokblanding og gulrot i 3-4 min, til grønnsaker er myke og svinekjøtt er gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Lag saus
5

I mellomtiden, bland sriracha, soyasaus og honning i en liten skål.

Senk til middels varme, og tilsett sausen i stekepannen. La putre i 1-2 min, eller til tyknet.

Smak til med en klype salt og pepper.

Server
6

Anrett ris i dype tallerkener.

Topp med svinekjøtt, wok og vårløk.