HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Burrito
topBanner
Vegetarisk burrito

Vegetarisk burrito

med vegetardeig og pico de gallo

Tags:VegetarSterkRask
Allergener:glutenSoyamelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

75 g

Basmatiris

1 stk

Hvitløk

150 g

Mais

½ stk

Rødløk

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Jalapeno

1 stk

Lime, økologisk

160 g

Vegetardeig

(Inneholdergluten, Soya)

4 g

Panamat

½ boks

Tomatpure

2 stk

Tortillabrød

(Inneholdergluten)

75 g

Rømme

(Inneholdermelk)

30 g

Spinat

Ikke inkludert i matkassen din

1.5 dl

Vann* (steg 1)

¼ ts

Salt* (steg 1)

½ dl

Vann* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3395.7971 kj
Kalorier811.615 kcal
Fett22.314 g
Mettet fett5.2 g
Karbohydrater110.7346 g
Sukker14.4 g
Protein33.888 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp vann*  [1 ½ dl | 3 dl] i en kjele. Tilsett ris [½ pose, 2P] og salt* [¼ ts | ½ ts]. Senk til lav varme og kok under lokk i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!

2

Hell væske fra mais. Finhakk rødløk [½ stk, 2P] og tomat. Skjær lime i båter. Fjern frø fra jalapeño [1/2 stk, 2P] og skjær i tynne skiver. Grovhakk koriander. Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk spinat. 


3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek vegetardeig, halvparten av rødløk og en klype salt* og pepper* i 2-3 min. Tilsett hvitløk, tomatpuré [½ stk, 2P], Panamat og vann* [½ dl | 1 dl] og kok i 1-2 min. Ta stekepannen av varmen og rør inn mais. Smak til med salt* og pepper*. 


4

Bland tomat, resterende rødløk, koriander, jalapeño, en stor skvett limesaft*, en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper* i en bolle. TIPS: Bruk mindre eller ingen jalapeño hvis du ikke liker sterk mat. 


5

Varm tortillas i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tørr stekepanne. Rør ris ned i stekepannen med vegetardeig. 


6

Plasser spinat, vegetardeig, ris, en klatt creme fraiche og pico de gallo i midten av tortillabrødet. Brett først de korte sidene innover og deretter langsidene til burritos. Serveres med resterende limebåter og overskytende fyll ved siden av.