HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPanert Svinekam
topBanner
Panert svinekam

Panert svinekam

med hvitløksstekt brokkoli og asiatisk majones

Panert mat er utrolig godt, og faller alltid i smak blant barna. Gled deg til panert svinekam inspirert av det asiatiske kjøkken! Her kombinerer vi hvitløksstekte grønnsaker, aromatisk hvitløksris og en smakfull asiatisk majones. Denne oppskriften er like mye en spennende opplevelse som et mettende måltid.

Tags:Barnevennlig
Allergener:SesamEggSennepSoyaGlutenHvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

50 g

Asiatisk majones

(InneholderSesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

250 g

Brokkoli

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten, Hvete)

2 stk

Hvitløk

150 g

Basmatiris

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Gulrot

10 g

Sesamfrø

5 g

Ginger Ninja

(InneholderEgg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Smør (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier854 kcal
Energi (kj)3571 kj
Fett34.39 g
Mettet fett6.5 g
Karbohydrater79.12 g
Sukker8.4 g
Protein52.94 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Varm opp smør* [1/2 ss | 1 ss] i en kjele på middels høy varme. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris, Ginger Ninja og salt* [1/2 ts | 1 ts], legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.

2

Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. Skjær brokkoli i små buketter. Skjær svinekam i 2 cm tykke strimler på et eget skjærebrett.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne. Stek gulrot og brokkoli i 5-6 min, til møre. Tilsett resterende hvitløk og stek i 1 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål for å holde varmen. TIPS: Tilsett en skvett vann for å steke grønnsakene raskere.

4

Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i en ny skål. Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i panko. Legg litt press på så smulene fester seg. Sett til side, klar til steking.

5

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Stek svinekam i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt og gyllen.

6

Anrett hvitløksris på tallerkener. Topp med panert svinekam og grønnsaker. Drypp over asiatisk majones og topp med sesamfrø.