HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPanert Svinekam
topBanner
Panert svinekam

Panert svinekam

med hvitløksris, brokkoli og asiatisk dressing

Populær

Panert mat er utrolig godt, og faller alltid i smak blant barna. Gled deg til panert svinekam inspirert av det asiatiske kjøkken! Her kombinerer vi hvitløksstekte grønnsaker, aromatisk hvitløksris og en smakfull asiatisk majones. Denne oppskriften er like mye en spennende opplevelse som et mettende måltid.

Allergener:EggSennepHveteSesamSoyaMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutes
25 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Svinekam

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

250 g

Brokkoli

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderHvete)

2 stk

Hvitløk

150 g

Basmatiris

1 stk

Gulrot

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderHvete, Sesam, Soya)

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesam)

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør* (steg 1)

(InneholderMelk)

1 stk

Egg* (steg 4)

¼ ts

Salt* (steg 1)

¼ ts

Salt* (steg 4)

3 dl

Vann* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3420 kj
Kalorier817 kcal
Fett32.6 g
Mettet fett5.36 g
Karbohydrater80.4 g
Sukker9.91 g
Protein46.86 g
Natrium3.047 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør med en skvett olivenolje i en kjele på middels høy varme. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1-2 min. Tilsett vann [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt [¼ ts | ½ ts], legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.

2

Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. Skjær brokkoli i små buketter. Skjær svinekam i 2 cm tykke strimler på et eget skjærebrett. Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.

3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne. Stek gulrot og brokkoli i 5-6 min, til møre. Tilsett resterende hvitløk og stek i 1 min. Krydre med salt og pepper*. Overfør til en skål for å holde varmen.

4

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko og salt [¼ ts | ½ ts] i en ny skål. Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i panko. Legg litt press på så smulene fester seg. Sett til side, klar til steking.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen ved middels høy varme. Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt og gylden.

6

Fordel hvitløksris på dype tallerkener. Topp med panert svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over asiatisk dressing og strø sesamfrø over.