HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPanert Svinekam
topBanner
Panert svinekam

Panert svinekam

med hvitløksris, brokkoli og asiatisk majonesdressing

Tags:Barnevennlig
Allergener:EggSennepglutenSesamSoya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Hvitløk

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

250 g

Brokkoli

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

150 g

Basmatiris

1 stk

Gulrot

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholdergluten, Sesam, Soya)

300 g

Svin ytrefilet

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdenøtter, peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt* (steg 1)

3 dl

Vann* (steg 1)

1 stk

Egg* (steg 4)

etter behov

Smør* (steg1)

¼ ts

Salt* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier798.71 kcal
Energi (kj)3341.8027 kj
Fett28.262 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater79.6197 g
Sukker9.3 g
Protein52.8985 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* og en skvett olivenolje* i en kjele ved middels høy varme. Tilsett halvparten av hvitløk og stek i 1-2 min, eller til gylden. Tilsett basmatiris, vann* [3 dl | 6 dl], og salt* [¼ tsk | ½ tsk] og kok opp. Legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. TIPS: Ikke løft lokket, så mister ikke kjelen damp.

2

Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. Skjær brokkoli i små buketter. Skjær svinekjøtt i 2 cm tynne strimler. Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne. Stek gulrot og brokkoli i 5-6 min, eller til møre. Tilsett resterende hvitløk og stek i 1 min. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en skål.

4

Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. I en annen skål, bland panko brødrasp og salt* [¼ tsk | ½ tsk]. Dypp svinekjøtt i egg*, deretter i panko. Legg litt press på så smulene fester seg. Sett til side, klar til steking.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen ved middels høy varme. Tilsett svinekjøttet dekket i panko og stek i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt og gylden.

6

Fordel hvitløksris på dype tallerkener. Topp med panert svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over asiatisk majones og sesamfrø.