HelloFresh
Oppskrifter
Enkle Oppskrifter

Prøv smaker fra hele verden

Enkle oppskrifter til en enkel middag

Vårt utvalg av enkle oppskrifter er perfekte for travle hverdager der du ikke vil gå på akkord med smaken. Finn alle oppskriftene våre fra mange verdenskjøkken og oppdag hvor enkelt det kan være å lage god mat hjemme.

Vil du gjøre det enkelt på kjøkkenet?

Gjør hverdagen enkel med enkle oppskrifter

Å finne på enkle middagsoppskrifter til familien virker som en enkel oppgave helt til klokka er 17.00, og du fremdeles ikke har bestemt deg – ei heller handlet, forberedt eller tilberedt maten! Noen ganger trenger man bare en enkel middagsoppskrift som er perfekt for travle kvelder der du ikke ønsker å tilbringe timevis på kjøkkenet, men likevel vil ha noe mer solid enn bare noen brødskiver. For selv om vi er helt med på å sette alle kluter til for å lage en imponerende middag i ny og ne, er vi som oftest på jakt etter noe som er enkelt å lage.

For i en hektisk hverdag med henting, levering, lekser og fritidsaktiviteter kan det være vanskelig å få middagen raskt på bordet. Men med HelloFresh blir middag enklere! Vi tilbyr et bredt utvalg av enkle oppskrifter som alle er lette å følge, og du trenger ikke å være ekspert for å trylle frem et deilig måltid.

Vår misjon er å gjøre det enklere å lage mat i en travel hverdag, for det trenger ikke å være vanskelig å lage god mat. Derfor finner du mange enkle oppskrifter på denne siden som alle er lette å følge. Når du velger en eller flere av våre enkle oppskrifter, sørger vi for at du får all nødvendig informasjon og alle ingrediensene du trenger, levert rett hjem til deg. Enklere blir det ikke.

Oppdag våre enkle middagsoppskrifter for nybegynnere

Vi vet at det kan være vanskelig å lage mat. Men det skal ikke være vanskelig å spise god mat. Derfor har vi laget en rekke enkle måltider som du kan lage – uansett hvem du er, finnes det mange enkle og deilige måltider du kan ty til når du får lyst på noe. Med et bredt utvalg av retter som passer til det du er i humør til, vil våre enkle oppskrifter ikke begrense valgmulighetene dine.

Alle våre raske og enkle måltidsideer for nybegynnere er den perfekte starten for alle som ønsker å begynne å lage mat, men som er usikre på hvordan de skal komme i gang. I tillegg til enkle instruksjoner, inneholder de enkle oppskriftene våre ingen kompliserte trinn eller krever spesialiserte matlagingsteknikker. Og det beste av alt? Disse oppskriftene gjør det så enkelt å glede middagsgjestene at du kan kaste alt matlagingsstresset ut av vinduet.

Tips til å gjøre matlagingen enda litt enklere

Matlaging i en travel hverdag kan føles som en uoverkommelig oppgave. Men med noen enkle tips kan du gjøre prosessen både raskere, enklere og mer morsom! Her er 6 tips som hjelper deg å lage deilige måltider uten å bruke halve dagen på kjøkkenet:
  1. Del opp maten i mindre stykker eller biter: Del for eksempel kyllingfileten i to på langs, eller i mindre biter, da går det mye fortere å få den gjennomstekt. Det samme kan du gjøre med grønnsaker som skal bakes, eller poteter som skal kokes.
  2. Rydd unna underveis: Rydde unna kniv, fjøl og annet utstyr underveis, for eksempel mens du venter på at vannet koker. Jo mindre oppvask som står igjen til slutt, desto bedre.
  3. Les oppskriften nøye: Les hele oppskriften før du starter, og følg stegene i oppskriften. Slik blir du ikke overrasket over noe midt i matlagingen, og hvis du for eksempel glemmer å sette på risen tidlig nok, tar middagen plutselig lenger tid.
  4. Forbered i forkant: Når det er sagt, betyr det ikke at du ikke kan forberede noen ting. Gjør alt forarbeidet i begynnelsen i stedet for underveis, og porsjoner ut ingrediensene slik at matlagingen går som en lek.
  5. Involver barna: Utålmodige og sultne barn? La de bli en del av matlagingen. De kan for eksempel hjelpe til med å dekke bordet, vaske grønnsaker eller røre i gryten.
  6. Ha en plan: Legg en ukemeny, og handle inn på forhånd. Hvis du er flink til å planlegge ukens middager på forhånd, vil du antakelig spare både tid og penger, og det blir lettere å spise variert.
Og skal det bli enda enklere og tidsbesparende, så velg en matkasse fra HelloFresh! Vår matkasse “Rask og enkelt” inneholder alt du trenger for å lage skikkelig gode enkle og raske måltider på 25 til 35 minutter. Så du slipper å tilbringe hele kvelden på kjøkkenet når tiden er knapp.

Utforsk enkle oppskrifter med mye smak

Enkle oppskrifter fra hele verden: Lyst på italiensk eller vietnamesisk?

Er du eventyrlysten når det gjelder mat, men vil unngå kompliserte oppskrifter og lange forberedelser på kjøkkenet? Det forstår vi godt. Derfor har vi i HelloFresh samlet et utvalg enkle oppskrifter fra hele verden. Oppskriftene gir deg mulighet til å legge ut på en kulinarisk reise uten å forlate ditt eget kjøkken. Og alle er enkle å følge.

Du kan for eksempel sette deilig toskansk laks med kremet tagliatelle fra italiensk mat på menyen. Eller hva med en banhmi-inspirert svinekjøttbolle fra vietnamesisk mat? Du finner deilige og enkle oppskrifter fra alle verdens kjøkken. Kanskje du oppdager en ny favoritt? Med vårt utvalg av enkle oppskrifter kan du utforske enkle middager fra hele verden.

Ikke gå på akkord med smaken

Enkle oppskrifter trenger ikke å bety kjedelige retter uten smak. Tvert imot. Her i vårt oppskriftsunivers finner du enkle oppskrifter som er fulle av smak og gode råvarer. Vi mener at god middag ikke trenger å være komplisert å lage.

Når du bestiller matkassen din hos oss, får du alle ingrediensene levert rett på døren. Og råvarene er både ferske og smakfulle. Tomatene er saftige, grønnsakene er sprø og krydderne er nøye utvalgt for å gi deg en god smaksopplevelse.

Det betyr at selv om du velger å gjøre det enkelt på kjøkkenet, går du ikke på kompromiss med smaken. Med våre enkle oppskrifter er det enklere enn noensinne å lage smakfulle retter. God smak og enkle oppskrifter kan lett gå hånd i hånd!

Ofte stilte spørsmål om våre enkle oppskrifter

Hvor lang tid tar det å tilberede en enkel oppskrift?

En enkel oppskrift tar vanligvis mellom 25 og 35 minutter å tilberede. Dette skyldes at enkle oppskrifter er utviklet med fokus på å minimere tilberedningstiden. Derfor krever de ofte færre trinn og ingredienser. Dette gjør enkle oppskrifter ideelle for travle hverdager.

Hva kjennetegner en enkel oppskrift?

En enkel oppskrift er en oppskrift som er enkel både når det gjelder antall ingredienser og selve tilberedningsprosessen. Oppskriftene krever ikke mange ingredienser, lang tilberedningstid eller tekniske ferdigheter. Dette gjør oppskriftene ideelle for matentusiaster på alle nivåer.

Er det smak i enkle retter?

Enkle retter kan være like smakfulle som de mer tidkrevende og kompliserte. Nøkkelen ligger ikke i vanskelighetsgraden, men i kombinasjonen av smaker, ingredienser og krydder.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr